KNVB campus

Praktijkgerichte en innovatieve trainingen voor de facilitaire markt

Geplaatst op: 4 oktober 2019

Arrange Consultancy en The World of YES bundelen hun krachten en gaan de samenwerking aan op het gebied van trainingen voor facilitaire professionals. Het team van enthousiaste trainers staat te trappelen om vanaf november slimme, praktijkgerichte en innovatieve trainingen te verzorgen voor de facilitaire markt. Samen gaan wij slimmer en leuker trainen op inspirerende locaties in Nederland!

1 + 1 = 3

“Naast de inhoud ligt de nadruk in onze trainingen met name op interactie en (groeps)opdrachten, zowel tijdens als na de training, omdat we streven naar toepasbaarheid in de praktijk”, vertelt Sanne Anvelink. “Net als Arrange Consultancy hebben wij het idee dat het trainen van facilitair professionals anders kan; inspirerend, coachend en direct toepasbaar in de praktijk”, vervolgt Yvet Brummelhuis.

Vanaf de eerste gesprekken is er een goede ‘klik’ tussen YES en Arrange Consultancy. Sheryl Limburg vult aan: “Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we met deze synergie onze relaties nog beter kunnen ondersteunen met hun uitdagingen op de manier die men van ons gewend is: persoonlijk, professioneel en praktijkgericht.”

Meer dan managen… en meer!

Vanaf heden kunnen facilitaire professionals zich inschrijven voor de training ‘Meer dan managen’, waarbij de focus wordt gelegd op inzicht in en sturing van de facilitaire organisatie. Hiermee spelen wij in op de behoefte van facilitair professionals aan handvatten om bedrijfsmatiger en professioneler te handelen. Deze training richt zich op drie onderdelen:

  • De toegevoegde waarde van Facility Management: hoe kan je de toegevoegde waarde van jouw afdeling (intern) laten zien, het imago van de kostenpost afschudden en doorgroeien in de rol van strategisch gesprekspartner? We benaderen dit onderwerp vanuit zowel de theorie als de praktijk, aan de hand van tien makkelijk toepasbare principes die elke organisatie kan gebruiken om diens toegevoegde waarde zichtbaar te maken.
  • Performance management: dit onderdeel geeft je inzicht in en handvatten voor het effectief en efficiënt sturen van de facilitaire organisatie. Wat doe je met de informatie en data vanuit de organisatie? Hoe zet je dit in om de facilitaire organisatie naar een hoger plan te tillen?
  • Inzicht in de NEN-ISO-41001 en 41014 om de kwaliteit van het managementproces naar een hoger niveau te brengen. Met behulp van deze standaard leer je ook hoe je een gewaardeerd gesprekspartner aan de directietafel wordt.

Maar de ontwikkeling gaat door. “We bruisen van de ideeën om waarde toe te voegen voor de facilitaire professionals. Op onze websites zullen we hierover meer informatie plaatsen zodra de data voor de volgende trainingen bekend zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!” sluit Elize Vonk Noordegraaf af.

Ben jij erbij?

Interesse om deel te nemen aan deze training? Er zijn nog een aantal plekken vrij voor de januari editie van dit tweedaagse programma. Ben jij er bij? Meer informatie en inschrijven kan via deze link.

Over The World of YES

We share, we learn, we develop: we are The World of YES. Met deze slogan onder de arm ontwikkelen wij op internationale schaal facilitaire organisaties. Aangepast op de ontwikkelfase van de organisatie, voorzien wij organisaties van de juiste kennis, het juiste talent en het juiste netwerk. Wij slaan een brug tussen enthousiaste professionals die verder willen kijken dan de Nederlandse landsgrenzen, en ambitieuze organisaties. Door deze set aan kennis helpen wij organisaties om “future proof” te zijn. Dit is geen vastomlijnd beeld, maar juist een dynamische omgeving waardoor de facilitaire organisatie klaar is om haar toegevoegde waarde te laten zien. Een kijkje in vele facilitaire keukens over de wereld in combinatie met onze eigen ervaring heeft ons veel “lessons learned” gebracht. Deze “lessons learned” gebruiken we als input voor de training waardoor het een praktische insteek heeft en het voor iedereen herkenbaar is.

Over Arrange Consultancy

Arrange Consultancy verrijkt organisaties door het doen van onderzoek, het geven van advies en het organiseren van verschillende bijeenkomsten. Door het bieden van inzicht, doorzicht en het creëren van verbindingen, maken wij organisaties professioneler op het gebied van Facility Management. Ons team van consultants beschikt over ruime kennis en ervaring en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Heb je een complex vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Dan helpen wij je verder. Wij beschrijven verschillende scenario’s, denken met je mee en geven advies. Naast adviseur zijn wij ook verbinder, middels het faciliteren van netwerkgroepen en performance metingen. Hierbij brengen wij organisaties uit dezelfde sector met elkaar in contact.

Inschrijven voor de training
Terug naar het nieuwsoverzicht

De trainers

Tijdens deze tweedaagse training zullen verschillende trainers elkaar afwisselen, en elk van hen zal je meenemen in haar gebied van expertise. Deze unieke combinatie maakt dat we verschillende invalshoeken en ervaringen kunnen delen, of terwijl: net dat stapje méér.

Sheryl Limburg (klein)

Sheryl

Arrange Consultancy

Elize Vonk Noordegraaf (klein)

Elize

Arrange Consultancy

Sanne

Sanne

The World of YES

Yvet

Yvet

The World of YES