Vivian Meulenveld (medium)

Arrange Integrated; nieuwkomer in het FM Performance Onderzoek!

Geplaatst op: 22 maart 2019

Deze week is het derde FM Provider Performance Onderzoek gepresenteerd door Hospitality Group. Dit onderzoek biedt objectief en onafhankelijk inzicht in de prestaties van Nederlandse facilitaire dienstverleners met een hoge knip. Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup, heeft voor het eerst deelgenomen en behaalt een prachtig resultaat.

Missie ArrangeGroup zet BV’s in hun kracht

ArrangeGroup werd in 2000 opgericht, door Arjan Elst en Sander Koop, waarbij zij zich destijds vooral richtte op het ontwikkelen en detacheren van jonge FM-Professionals. Met de missie ‘wij maken werk en omgeving beter en leuker’ en de overtuiging dat mensen het verschil maken. ArrangeGroup heeft een enorme groei doorgemaakt en uiteindelijk haar dienstverlening ondergebracht binnen drie BV’s. Eén van deze drie BV’s is Arrange Integrated, onder leiding van Pancras Evers.

Overall provider performance: nummer 3

In dit onderzoek zijn ruim 130 opdrachtgevers bevraagd en werden 15 facilitaire providers beoordeeld. Eén van die providers is Arrange Integrated. “Wij bieden Integrale Facility Management contracten en Managing Agent contracten aan en hebben opdrachtgevers als Rabobank, TenneT, Nutreco en Nissan. Op dit moment zitten we pas in ons tweede levensjaar en we staan gewoon op nummer 3 als overall topper! En in de categorie Managing Agent zijn we zelfs de trotse nummer 2! Natuurlijk zien we ook aanknopingspunten voor verbetering, maar nu zijn we vooral supertrots op dit behaalde resultaat!”, aldus Pancras.

Aantrekkelijk werkgeverschap: nummer 1

Binnen het thema aantrekkelijk werkgeverschap wordt gemeten welke bijdrage providers leveren aan de zoektocht naar nieuw talent en het behouden van bestaand talent. Voor nagenoeg alle opdrachtgevers, die deelnamen aan dit onderzoek, is dit een hot topic. En dat is voor ArrangeGroup niet anders. Pancras: “We zijn een organisatie die zorgt dat talenten het verlangen en de drive hebben om juist voor ons te werken. Dit gebeurt niet zomaar. We werken in een inspirerende omgeving en hebben een open cultuur waar medewerkers en teams het beste uit zichzelf èn elkaar kunnen halen. De combinatie tussen onze opdrachtgever en onze gedreven Arrangers resulteert in deze verdiende eerste plaats.”

Flexibel, betrokken, integer en betrouwbaar

We geloven in customer intimacy oplossingen, waarbij competenties als flexibiliteit, betrokkenheid, integriteit en betrouwbaarheid enorm belangrijk zijn. Dit zit in ons DNA verweven, waarmee we ons in de markt onderscheiden. Nu hebben we de bevestiging dat dit ook ervaren en gezien wordt door onze opdrachtgevers. Pancras: ”Ik ben trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers en natuurlijk op al onze Arrangers, die dagelijks het verschil maken.”

IMG_8398 (1)

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een betrouwbare, flexibele en betrokken FM partner?
En benieuwd wat Arrange Integrated kan betekenen voor je organisatie?
Neem dan gerust contact op met Pancras Evers, Directeur.

Neem contact met ons op!
Download het rapport