congres

Politie en ArrangeGroup presenteren samen tijdens Facto Congres

Geplaatst op: 28 februari 2017

Tijdens het Facto Congres van 2017 geven de Politie en ArrangeGroup een presentatie over Great Servicedesking! Op een interactieve wijze presenteren Politie Nederland en ArrangeGroup over de grootste servicedesk-operatie van het afgelopen decennium en lichten zij de kneepjes van het Servicedesking-vak toe.

Grootste centrale Facilitaire Servicedesk

Politie Nederland en ArrangeGroup vertellen tijdens het Facto Congres het verhaal achter de grootste centrale Facilitaire Servicedesk van Nederland bij de Politie. De centralisatie van 26 regionale politiekorpsen en het facilitair bedrijf van de Landelijke Eenheid naar één landelijke politieorganisatie is een uniek traject. Om dit te realiseren is in korte tijd veel werk verzet. Er is een visie ontwikkeld waarbij gekeken is naar de toegevoegde waarde van Servicedesking voor het kernproces. Hoe moet de desk worden ingericht om die toegevoegde waarde te kunnen leveren?

Great Place to Work

Ook komen tal van uitvoeringsaspecten aan bod, zoals het aannemen van het juiste personeel, het creëren van de juiste mindset en de verhuizing naar een nieuwe locatie. Sinds 3 oktober 2016 is de servicedesk volledig operationeel en is de desk van de Politie zelfs uitgeroepen tot ‘Great Place to Work’ (Award in 2016). Naast inzichten over deze best practice delen beide workshopleiders hun inspirerende visie op de toekomst van Servicedesking.

Programma facilitair congres

De workshop Great Servicedesking wordt gegegeven tijdens het Facto Congres 2017 en vindt plaats op dinsdag 13 juni in Veenendaal. Het thema van dit facilitaire congres is: Innoveren, Inspireren, Excelleren. Ruim 25 deskundige sprekers, een inspirerende keynote door Ruud Veltenaar, 12 verschillende workshops en een mooie afsluiting door Marc Westeneng zijn de ingrediënten van het congres. Congresdeelnemers volgen in totaal drie workshoprondes, waarbij onderwerpen als Hospitality, Big data, co-creatie en natuurlijk Servicedesking naar voren komen. Mis dit inspirerende congres niet!

Facto Congres 2017

Datum: Dinsdag 13 juni
Thema: Innoveren, Inspireren, Excelleren
Locatie: Hotel Van der Valk Veenendaal
Informatie: het complete programma
Workshop: Great Servicedesking

Terug naar het nieuwsoverzicht