ArrangeGroup

‘Personal Brand Plan’ voor de afstudeerders van Saxion

Geplaatst op: 12 Jul 2013

Vijfendertig frisse afstudeerders werden woensdag 10 juli j.l. met luid gejuich en opzwepende muziek verwelkomd door hun ouders, vrienden en docenten van Saxion.

Voorstel in de goede richting

Enthousiast, vol verwachting en spanning over wat de nabije toekomst zal brengen. Voor deze afstudeerders deed Arjan Elst, Owner en Director van ArrangeGroup, een voorstel in de goede richting. Alle afstudeerders kunnen op vrijdagmiddag in de maanden juli en augustus rekenen op een ‘Personal Brand Plan’.

Arjan mocht een bijdrage leveren aan deze feestelijk dag. Uit een korte steekproef bleek het aantal afgestudeerden reeds in bezit van hun eerste baan op één hand te tellen, een wat groter deel studeert door en het grootste deel is werkzoekend. Geen gemakkelijk klus, want de werkeloosheid (+8%) en met name de jeugdwerkloosheid (+16%) is in jaren niet zo hoog geweest. Dit is een gegeven en voor niemand direct beïnvloedbaar. Maar wat onderscheid het individu in de massa? Het gaat erom om je eigen plan te ontwikkelen op basis van je eigen passie en talenten. Bewegen, proberen, vallen, leren, opstaan en vooral blijven geloven in je plan. Authenticiteit, enthousiasme en “geloof” zorgen voor een opvallende start van een carrière!

Talent bij Saxion

“Vanuit onze betrokkenheid bij de maatschappij, bij Saxion en vooral bij jong talent heeft ArrangeGroup alle Saxion afstudeerders een “Personal Brand Plan” aangeboden. In de maanden juli en augustus kunnen de “young professionals” hun eigen plan uitwerken onder begeleiding van ArrangeGroup. Iedere vrijdag vanaf drie uur een inloopspreekuur bij ArrangeGroup in Amersfoort. Hiermee hopen wij het enthousiasme en de gretigheid van deze starters te koppelen aan effectieve en onderscheidende benaderingen. Om zo slim en betekenisvol mogelijk, met veel plezier de eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt. Door deze afgestudeerden in hun kracht te zetten, kunnen ze gerichter solliciteren en beter uit de verf komen op sollicitatiegesprekken. Bovendien kan ArrangeGroup vanuit ‘The Facility Lab’-gedachte hier makkelijk vorm aan geven, want ontwikkeling leidt tot energie, zingeving, duurzame kwaliteit en waarde”, aldus Arjan Elst.

bel mij terug