Schaakspel

Partnership in mobiliteit met NL Wagenparkbeheer

Geplaatst op: 3 juli 2012

Om een goede invulling te geven aan mobiliteitsmanagement heeft ArrangeGroup vanaf 1 juli 2012 een dienstverleningsovereenkomst voor onbepaalde tijd gesloten met NL Wagenparkbeheer. Een mooie start voor een samenwerking!

Samenwerking wagenparkbeheer

Om een goede invulling te geven aan mobiliteitsmanagement heeft ArrangeGroup vanaf 1 juli 2012 een dienstverleningsovereenkomst voor onbepaalde tijd gesloten met NL Wagenparkbeheer. Met deze samenwerking haalt ArrangeGroup operationele ontzorging in huis en verdere kennis op het gebied van automotive- en de leasebranche. NL Wagenparkbeheer heeft al ruim 10 jaar ervaring met mobiliteitsbeheer en ervaring in de leasebranche. Op basis hiervan kan ArrangeGroup haar operationele mobiliteit activiteiten goed vormgeven en in de toekomst mobiliteit duurzaam blijven inrichten.

Het belang van mobiliteit

ArrangeGroup is, vanuit haar visie one social and responsible world, bewust van haar verantwoordelijkheid op het gebied van verduurzaming in de volle breedte. Als interim- en adviesorganisatie neemt mobiliteit een belangrijke positie in. De laatste jaren heeft ArrangeGroup haar mobiliteit oplossingen verder uitgebouwd en verduurzaamd. De organisatiebrede invoering van onder andere een NS Businesscard naast het gebruik van een lease-auto heeft geleid tot vermindering van CO²-uitstoot en extra flexibiliteit voor haar medewerkers. Daarnaast is samen met haar leasepartner Pon Lease, overgegaan tot invoering van Volkswagen BlueMotion varianten waarmee de CO²-uitstoot verder gereduceerd wordt. De aankomende periode zal ArrangeGroup samen met haar mobiliteitspartners, NL Wagenparkbeheer en Pon Lease, verder vorm en inhoud geven aan duurzame mobiliteit.

Terug naar het nieuwsoverzicht