Pancras-Evers

Pancras Directeur Arrange Integrated

Geplaatst op: 14 maart 2017

Per 1 februari 2017 is Pancras Evers gestart binnen het directieteam van Arrange Integrated. Hij is verantwoordelijk voor de Facility Management contracten. Als toekomstig mede-eigenaar wil Pancras een belangrijke bijdrage leveren aan het ondernemerschap en de uitbouw van Arrange Integrated. Hoe? Door samen keihard te werken, maar ook plezier te hebben.

Mooie FM-contracten

De portefeuille van Pancras Evers bestaat uit mooie Facility Management contracten bij opdrachtgevers als Tennet en Rabobank. Met deze dienstverlening richt Arrange Integrated zich op het ontzorgen van de opdrachtgever door het uitvoeren van facilitaire taken.

Bijdrage leveren

Pancras heeft als doel om een bijdrage te leveren aan Arrange Integrated als organisatie: “Arrange Integrated is een zeer dynamisch en ondernemend bedrijf met gepassioneerde medewerkers waar nog veel kansen liggen in de verdere doorontwikkeling van de Integrated-dienstverlening. Ik vind het een mooie uitdaging om deze dienst verder uit te bouwen en meer te structureren. Daarnaast kan ik mijn kennis en ervaring in de facilitaire branche goed gebruiken om een bijdrage te leveren aan het ondernemerschap van Arrange Integrated.”

Waarom Arrange Integrated?

Op de vraag waarom Pancras voor Arrange Integrated heeft gekozen, antwoordt hij: “Ik wilde graag bij een persoonlijk en wendbaar bedrijf werken, zodat ik meer tijd aan medewerkers en opdrachtgevers kan besteden. Daarnaast wil ik me meer focussen op de verdere ontwikkeling van de dienstverlening, zodat we het werken voor onze opdrachtgevers elke dag een beetje leuker maken. De markt vraagt om zeer flexibele partners en dat is nu juist de kracht van integrated facility management van Arrange Integrated! Ook de focus op ontwikkeling en de relatie zie ik terug in het DNA. De wil om het beste te doen voor je medewerker en de opdrachtgever; dat trekt me erg aan.”

Passie voor ontwikkeling

Het maken van plezier vindt Pancras tevens een belangrijke kernwaarde: “Plezier hebben in wat je doet is een vereiste voor succes in deze dienstverlenende sector. Bovendien werkt dit ook andersom. Als je ziet dat mensen blij zijn met wat jij voor ze doet, krijg je daar zelf weer energie van. Mijn passie is om anderen te helpen zich verder te ontwikkelen. Dit geldt zowel voor medewerkers als voor opdrachtgevers. Ik zie veel passie bij mijn nieuwe collega’s en biedt hen graag de juiste hulp en ondersteuning om het beste uit zichzelf te halen. Ook met opdrachtgevers bouw ik een band op en wil ik de relatie verder uitdiepen en uitbouwen.”

Arrange Integrated is een zeer dynamisch en ondernemend bedrijf met gepassioneerde medewerkers!

Tijd voor verandering

Pancras heeft dertien jaar lang met veel plezier bij facilitair dienstverlener AAFM gewerkt. De laatste vier jaar in de functie van Commercieel Directeur. “Ik heb bij AAFM veel geleerd en een fijne tijd gehad. Ik heb mooie dingen bereikt, en ja, soms ook tegenvallers gehad. Na dertien jaar vond ik het tijd om iets nieuws te gaan doen. Ik had ruimte nodig om mezelf verder te ontwikkelen en wilde iets doen dat met plezier, ondernemen en mensen te maken had. Toen kwam Arrange Integrated op mijn pad!”

Terug naar het nieuwsoverzicht