Vivian Meulenveld (medium)

Ontwikkelingen binnen het team Sales & Solutions

Geplaatst op: 18 december 2019

Vanaf 1 januari 2020 wordt Simone van der Neut benoemd als Sales & Solutions Manager bij Arrange Integrated. Ze wordt, samen met Stijn von der Fuhr, verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Daarnaast gaat zij leiding geven aan de Solutions afdeling waar de doorontwikkeling van onze dienstverlening bij huidige opdrachtgevers is belegd en onze succesvolle vastgoedconcepten worden ontwikkeld. De interne verschuiving is gevolg van het vertrek van Wilfried Polman per 1 januari 2020.

Een mooie ontwikkeling

Simone werkt sinds 1 juni 2017 bij Arrange Integrated als Facility Solutions Developer en heeft de afgelopen twee jaar bijgedragen aan de snelle groei van zowel team Solutions als Arrange Integrated. Per januari maakt zij de stap naar Manager van het Solutions team en krijgt zij daarnaast commerciële verantwoordelijkheid. Simone van der Neut vertelt: “Deze stap geeft mij de kans om samen met het Solutions team verder te werken aan doorontwikkeling en innovatie binnen ons mooie bedrijf. Mijn ondernemersdrive komt in mijn nieuwe rol goed tot uiting doordat ik meer commerciële trajecten ga oppakken, onder andere in de vastgoedmarkt, waar ontzettend veel kansen liggen voor Arrange Integrated. De combinatie van Sales en Solutions maakt dat we blijven ontwikkelen op basis van marktbehoeften en tegelijkertijd ontwikkelingen bij huidige opdrachtgevers direct meenemen richting de markt. Ik heb er zin in!”

Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated, vertelt: “Ik ben erg trots op de ontwikkeling van Simone en blij dat ze verder gaat bouwen aan de groei van Arrange Integrated.”

Afscheid collega Wilfried Polman

De interne verschuiving is het gevolg van het vertrek van Wilfried Polman per 1 januari 2020. Hij gaat zich per het nieuwe jaar volledig focussen op het zelfstandig ondernemerschap en de groei van zijn onderneming ‘Leef Gelukkig en Gezond’. In totaal heeft Wilfried meer dan 10 jaar bij ArrangeGroup gewerkt. In 2006 is hij gestart als Interim Professional wat hij tot 2012 met veel plezier gedaan heeft. Na een periode van enkele jaren buitenshuis keerde hij in 2016 weer terug naar ArrangeGroup. Ditmaal om bij te dragen aan de opbouw van Arrange Integrated tot wat het nu is. Wilfried zal in het eerste kwartaal van 2020 nog betrokken zijn bij een aantal projecten binnen ons bedrijf. Zijn rol als Solutions Manager wordt, per 1 januari 2020, opgevolgd door Simone van der Neut en zijn verantwoordelijkheid voor het Service Centrum wordt per 1 januari 2020 overgedragen aan Nienke van der Sandt.

Pancras Evers, Directeur Arrange Integrated, vertelt: “Vanuit Arrange Integrated ben ik veel dank verschuldigd aan Wilfried voor de afgelopen jaren. Mede door hem is het bedrijf succesvol geworden. Ondernemerschap zit in het DNA van ArrangeGroup, dus ondersteunen wij Wilfried volledig in zijn wens.”

Eens een Arranger, altijd een Arranger

Wilfried is heel dankbaar voor de ruimte en het vertrouwen dat hij van Arrange Integrated heeft gekregen deze afgelopen jaren. Het laatste jaar is hij zich meer bewust geworden van zijn persoonlijke missie, wat heeft geleid tot deze stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Helemaal afscheid nemen doen we echter niet. “ArrangeGroup zit in mijn hart. Echt voor altijd! Ik ben er daarom van overtuigd dat ik altijd verbonden blijf aan ArrangeGroup. Een terugkeer, in welke vorm dan ook, sluit ik daarom zeker niet uit. Eens een Arranger, altijd een Arranger.” aldus Wilfried.

Naar het nieuwsoverzicht
In contact met het team