ArrangeGroup

Nieuws: Fresh from the Lab – December 2014

Geplaatst op: 12 Dec 2014

ArrangeGroup wenst u fijne feestdagen! Ook in 2015 gaat ArrangeGroup voor ontzorging en mensen laten werken in hun kracht. Daarbij hoort samenwerking en ontwikkeling. Samen creëren we meer kennis, nieuwe oplossingen en verleggen we onze facilitaire grenzen. Door net dat beetje extra zijn we ook in 2015 samen succesvol!

youtube-arrange

Nieuw: De Innovatiescan

‘Het is niet de sterkste soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen.’ aldus Charles Darwin. Wanneer deze theorie wordt toegepast op huidige organisaties, facilitaire afdelingen en zelfs de markt opent zich een wereld vol kansen. Mogelijkheden om facility management, resources, processen en systemen anders en/of slimmer in te richten. Dat met name op het gebied van systemen nog veel valt te verwachten, staat buiten kijf. De technologische ontwikkelingen volgen zich nog steeds achter elkaar op. Waardoor een blinde vlek ontstaat voor juist datgene wat FM menselijk, onderscheidend of uniek maakt.

Met de innovatiescan wil ArrangeGroup relaties een ander geluid bieden. Niet vanuit reeds ontwikkelde tools, maar juist vanuit hun eigen kracht. Kijkend naar de visie, dromen en eigen identiteit van de organisatie en de facilitaire afdeling, als cultuur- en ‘best workplace’-bepaler. Om vervolgens de uitkomst te vergelijken met de markt en de mogelijke en aanwezige resources. Door juist te richten op kleine aanpassingen binnen aansturing, contract management, processen en resources, kan facility management van standaard veranderen in ‘game changing’.

Ook nieuwsgierig naar de innovatiescan van ArrangeGroup? Voor meer informatie neemt u contact op met info@arrangegroup.nl.

Fresh from the lab

ArrangeGroup gelooft in ontwikkeling, verantwoord ondernemerschap en relatie. Speciaal voor onze relaties is er daarom ‘the christmas tree to be’. Een kerstboom in een reageerbuis, die uzelf ontwikkelt tot uw bureaukerstboom in 2017. Dé groene oplossing voor deze en volgende Kerstmissen!

Winnaars Facilitaire Servicedesk Awards 2014 zijn bekend

Winnaar Meest Belovende Servicedesk 2014

Stadsdeel Oost, Gemente Amsterdam


Winnaar Beste Servicedesk 2014
Menzis

Fotografie:
Eduard van der Worp, Haarlem.

De Facilitaire Servicedesk Awards is een initiatief van
TOPdeskArrangeGroup en Facto Magazine.

bel mij terug