ArrangeGroup

Nieuwe collega’s!

Geplaatst op: 10 Nov 2010

De afgelopen maanden heeft het werving en selectie apparaat op volle toeren gedraaid. Dat heeft z’n vruchten afgeworpen en we hebben weer verschillende aannames kunnen realiseren. We zijn hier dan ook erg blij mee. Onderstaand stellen we alvast de nieuwe collega ’s voor die binnenkort bij Arrange aan de slag gaan.

Lianne Stam

Lianne heeft na de afronding van de opleiding FM aan Hogeschool Inholland haar eerste werkervaring opgedaan bij ICS adviseurs als Business Analist. Na een jaar zocht ze een nieuwe uitdaging en die werd gevonden in de vorm van een baan bij TNT waar ze in 3 jaar tijd diverse functies binnen de facilitaire afdeling heeft uitgevoerd. Daarnaast heeft ze parttime de master of science in management aan Universiteit Nyenrode gevolgd. Een pakket aan ervaring en kennis neemt ze mee naar Arrange waar ze per 1 september gaat starten.

Judith Mulder

Judith gaat per 1 september starten als Interim Professional bij Arrange. Momenteel is Judith in de afrondende fase van haar afstudeeropdracht bij Arrange, haar opleiding heeft ze gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens het afstuderen werd duidelijk dat Judith graag als interimmer aan de slag wil en wij zijn erg enthousiast over haar.

Bart Blankman

Bart heeft voor zijn officiële indiensttreding per 1 september al kennis gemaakt met Arrange en haar opdrachtgevers. Met succes, want Bart is inmiddels al begonnen als facilitair medewerker in een zorgomgeving. Bart is op 8 juli afgestudeerd aan de Hogeschool InHolland en heeft zijn diploma FM dus mooi binnen. Bij Arrange wil hij zich verder ontwikkelen door opleidingen te volgen en breed ervaring op te doen.

Lindy Lubbers

Per 1 oktober kunnen wij Lindy ook als nieuwe medewerker bij Arrange verwelkomen. Lindy heeft juli 2007 haar HBO studie Facility Management aan Saxion Hogeschool in Deventer succesvol afgerond. Na haar afstuderen heeft ze gewerkt bij een schoonmaakorganisatie als objectleider, vervolgens heeft ze bij 2 andere organisaties al facilitair projectleider en vastgoedbeheerder gewerkt. Lindy wil zich bij Arrange verder ontwikkelen binnen FM.

Samantha Plugge

Per 15 oktober zal Samantha bij Arrange starten, nadat ze een maand naar Sri-Lanka is geweest waar ze zich als vrijwilliger inzet voor een weeshuis. Samantha werkt op dit moment nog als service coördinator op een facilitair servicepunt. Samantha is sinds 2009 een afgestudeerd FM-er met als specialisatie FM en Services.

Martijn Broekhuisen

Martijn Broekhuisen is onze laatste aanwinst. Door een oud-medewerker is hij enthousiast gemaakt voor Arrange. Na zijn afstuderen in 2007 aan Hogeschool Inholland, heeft hij o.a. ervaring opgedaan als facilitair projectmanager op detacheringsbasis bij verschillende organisaties en als coördinator bij een leasemaatschappij. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging die hij hoopt te vinden bij Arrange.

bel mij terug