ArrangeGroup

Tiko Business Development Manager bij ArrangeGroup

Geplaatst op: 19 Oct 2015

Tiko Smetsers is werkzaam als Business Development Manager bij ArrangeGroup. In deze functie is Tiko verantwoordelijk voor alle innovaties, nieuwe ontwikkelingen en out of the box-oplossingen op het gebied van Facility Management. Met zijn creativiteit en innovatievermogen wil hij ‘nog niet bestaande’ facilitaire oplossingen creëren om zo aan de veranderende wensen en behoeften van onze klanten te voldoen.

Dienstverlening optimaliseren

Als onderdeel van het salesteam zal Tiko zijn creativiteit en vindingrijkheid loslaten op facilitaire vraagstukken. Tiko wil unieke probleemoplossende verbindingen leggen die ArrangeGroup in staat stelt om haar dienstverlening verder te optimaliseren en het scala aan producten en diensten uit te breiden. Tiko: “Mijn uiteindelijke doel is om onze klanten verder te helpen. Dit wil ik bereiken door middel van co-creatie. Door de samenwerking aan te gaan met klanten, interim-collega’s en FM-teams wil ik kennis inzetten om nieuwe oplossingen te creëren. Zodat we nooit meer ergens ‘nee’ op hoeven te antwoorden en we de ‘believe and go for it’ mentaliteit – waar ArrangeGroup om bekend staat – beschikbaar maken voor al onze relaties.”

“Mijn doel is om onze klanten verder te helpen door middel van creativiteit, innovaties en co-creatie.”

Juiste oplossingen bieden

Tiko heeft Facility Management gestudeerd aan Hogeschool Saxion in Deventer en heeft daarna de opleiding Hospitality Management gevolgd aan de University of Brighton in Engeland. Hij is al ruim vier jaar werkzaam voor ArrangeGroup als Interim Professional en heeft bij diverse opdrachtgevers gezeten. Zo was hij onder andere Manager Hard Services bij Shell, Leveranciersmanager bij Joulz en Facilitair Projectmanager bij Unilever. Daarnaast heeft hij diverse consultancy opdrachten uitgevoerd voor onder andere Tennet, Florance, VGZ en Leekerweide.

Tiko: “Het afgelopen anderhalf jaar heb ik vooral gewerkt aan minder reguliere opdrachten, waarbij mijn creativiteit en analytisch vermogen van pas kwamen om in een korte tijd het probleem te analyseren en de juiste oplossingen te bieden aan de klant. Dus bij dezen nodig ik klanten uit om met mij te sparren op facilitair gebied. Samen komen we tot nieuwe ideeën en antwoorden op vragen die wellicht nog niet eens zijn gesteld.”

bel mij terug