Nuttig logo

Nieuw hospitality concept NUTTIG! door ArrangeGroup, Global Investors

Geplaatst op: 29 november 2017

ArrangeGroup lanceert haar nieuwe hospitality concept NUTTIG! Een commercieel concept dat is ontstaan door nauwe samenwerking met vastgoedbelegger CBRE Global Investors en vastgoedregisseur MVGM Wonen. Een concept dat wonen, werk en plezier ondersteunt, doordat gasten er op ieder moment van de dag terecht kunnen voor verschillende activiteiten.

Woongenot vergroten

Lieske van Pelt, Asset Manager bij CBRE Global Investors vertelt hoe het begon: “Wij zien de wensen van huurders veranderen. Bewoners kiezen niet meer alleen voor een woning, maar ook voor de aanvullende voorzieningen die het woongenot vergroten. We hebben gezocht naar een goede manier om dit te bieden. MVGM Wonen faciliteert hierin met ‘Easy Living Services’, waarmee we – naast een mooie woning – verschillende ‘shared facilities’ aanbieden, zoals deelauto’s, e-fietsen, package delivery boxen en kortingen bij bijvoorbeeld de stomerij.

Begrip van hospitality

Een belangrijk onderdeel hiervan is de inzet van een Community Manager door Arrange Integrated (onderdeel van ArrangeGroup); iemand die begrijpt wat hospitality is en huurders op locatie ondersteunt, ontzorgt en verbindt. Daarnaast was het onze ambitie de commerciële plint van het gebouw te gebruiken om bewoners van het complex én buurtbewoners te faciliteren in een goede horeca-, werk-, en ontmoetingsplek. Vanuit de samenwerking met ArrangeGroup en MVGM Wonen is het hospitality concept NUTTIG! geboren.”

Van nut voor de gast

ArrangeGroup heeft samen met conceptontwikkelaar Enbiun een passend commercieel concept ontwikkeld. Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated: “In NUTTIG! komen horeca en facilitair bij elkaar. Dit is een unieke vorm in de markt waar veel behoefte aan is. NUTTIG! bestaat uit vijf onderdelen: food, work, services, retail en events. De invulling passen we aan naar de doelgroep en de locatie. De vraag die we dan ook stellen aan de bewoners is: wat is van nut voor jou?”

Verlengstuk van huiskamer

Met NUTTIG! is voldaan aan de wens om een verlengstuk van de huiskamer te bieden, de deeleconomie te stimuleren en het ‘community’ gevoel te versterken. Het concept is flexibel, aanpasbaar naar verschillende doelgroepen en toepasbaar op diverse dynamische locaties. Arjan Elst, Interim-Directeur Arrange Integrated: “NUTTIG! is een mooi voorbeeld van hoe een klantvraag kan leiden tot een concept met veel potentie. Inmiddels zijn er gesprekken gaande voor een eerste vestiging op een bedrijventerrein en in een stadse omgeving. Ons doel? Werk en omgeving beter en leuker maken!”

Voorzien in de individuele behoefte

Arjan vervolgt: “Wij zien NUTTIG! als de ideale kans om invulling te geven aan een van de huidige trends binnen de foodbranche, namelijk het vervagen van eetmomenten. Binnen NUTTIG! voorzien wij onze gasten op ieder moment van de dag in de juiste behoeften. Ontbijten om 12:00 uur? Geen probleem. Lunchen met een stevige maaltijd? Kan! Ook meenemen behoort tot de mogelijkheden. Samen gaan we de uitdaging aan de gasten te bieden wat nuttig is voor hen, op dat moment van de dag.”

Terug naar het nieuwsoverzicht