ArrangeGroup

NHTV Breda winnaar van de Servicedesk Awards 2016

Geplaatst op: 11 Nov 2016

Op donderdag 10 november vond de derde editie van de Facilitaire Servicedesk Awards plaats. Tijdens het Servicedesk Event werden de Juryprijs en de Publieksprijs voor Beste Servicedesk 2016 uitgereikt. Dit jaar gingen beide awards naar NHTV Breda.

Winnaar Juryprijs: NHTV Breda

De Juryprijs voor Beste Servicedesk 2016 is voor NHTV Breda. De servicedesk van NHTV Breda heeft de vakjury (bestaande uit de Nationale Politie, ISS Facility Services, EuroFM en de winnaars van 2015 Gemeente Delft en Provincie Limburg) op diverse onderdelen geïmponeerd.

“De desk biedt een breed scala aan diensten aan en heeft op basis van een heldere en ambitieuze visie een duidelijke professionaliseringsslag gemaakt, waarbij processen efficiënter zijn ingericht en de klantgerichtheid aanmerkelijk is verbeterd. Om deze verbeteringen te realiseren zijn en worden op een actieve manier verbetermethodieken en -tools ingezet, zoals Lean en Fish, hetgeen een bijzonder hoge klanttevredenheid heeft opgeleverd. De verbeterslag heeft ertoe geleid dat de servicedesk intern regelmatig als best practice wordt gezien. Daarnaast zijn ze volop bezig met innovaties vanuit de opleiding Facility Management en zetten ze deze door in hun eigen facilitaire omgeving. NHTV Breda, van harte gefeliciteerd met deze prachtige award!”, aldus de vakjury.

Servicedesk Awards 2016

Winnaar Publieksprijs: NHTV Breda

Nieuw aan de derde editie van de Servicedesk Awards is de Publieksprijs. De vier genomineerde organisaties (Careyn, MSD Animal Health, NHTV Breda en Waternet) hadden elk vijf minuten de tijd om het publiek te overtuigen waarom hun servicedesk dé beste van 2016 is. Uiteindelijk werden door het publiek de meeste stemmen uitgebracht op NHTV Breda. Zij mochten dus zowel de Publieksprijs als de Juryprijs in ontvangst nemen.

Servicedesk Event 2016

De uitreiking van de Facilitaire Servicedesk Awards vond plaats tijdens het Servicedesk Event in het Congrescentrum van Achmea in Zeist. Het veelbelovende programma – met interessante presentaties van ISS Facility Services, de Nationale Politie, Provincie Limburg, TOPdesk en Lone Rooftop – zorgde voor een inspirerende middag waar kennisdelen en netwerken centraal stond. Daarna was er een feestelijke afsluiting door cabaretiers Edo Berger en Wouter Noorden. Nieuwsgierig geworden naar het programma of geïnteresseerd in meer informatie over de vakjury? Ga dan naar www.sdaward.nl.

Bedankt voor uw komst!

We willen iedereen bedanken voor hun komst en hun bijdrage aan deze succesvolle middag! Wilt u naar aanleiding van het Servicedesk Event in contact treden met één van de sprekers of aanwezigen? Dan helpen wij u hier graag mee verder! Stuur dan een e-mail naar info@sdaward.nl.

bel mij terug