ArrangeGroup

Nen 4400- 1 gecertificeerd

Geplaatst op: 23 Mar 2012

Met trots is ArrangeGroup gecertificeerd voor NEN 4400-1. Dit betekent dat we op administratief gebied alles volgens de wettelijke regels op orde hebben. Met de NEN 4400-1 willen wij ook benadrukken hoe serieus ArrangeGroup kwaliteit neemt.

NEN gecertificeerd

Zorgvuldigheid en flexibiliteit vinden wij belangrijk om zowel kwaliteit te bieden aan onze medewerkers als aan onze opdrachtgevers. Om de waarde hiervan te onderstrepen is ArrangeGroup sinds kort NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we op administratief gebied alles volgens de wettelijke regels en Belastingdienst op orde hebben!

NEN 4400-1

Om het inlenen van arbeid en uitbesteden van werk fraudebestendig te maken, is de NEN 4400-1 norm ingesteld. Deze is tot stand gekomen op basis van eisen die zijn opgesteld door de detacherings- en uitzendbranche in samenwerking met haar inleners. ArrangeGroup B.V. is NEN 4400-1 gecertificeerd. ArrangeGroup is opgenomen in het Register Normering Arbeid, dat alleen ondernemingen vermeldt die voldoen aan dé norm voor betrouwbaarheid. Klik hier voor meer informatie over deze norm.

Full resourcer

ArrangeGroup biedt als ‘full resourcer’ het totale pakket aan diensten en expertise op het gebied van Facility Management en Inkoop. De dynamische markt en de snel opeenvolgende veranderingen vragen om nieuwe denkwijzen. Als ontwikkelbedrijf blijven we kritisch en haken we hier op aan door met nieuwe producten en diensten te komen.

bel mij terug