Vivian Meulenveld (medium)

Neeff: dé flexibele facilitaire oplossing voor het MKB

Geplaatst op: 14 januari 2020

ArrangeGroup heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een passende oplossing voor MKB’ers. Door gesprekken met verschillende ondernemers is vorig jaar het idee ontstaan voor Neeff: een flexibele facilitaire oplossing speciaal gericht op de ondernemer die alles op kantoor regelt wanneer dat nodig is. Of het nu gaat om schoonmaak, beveiliging, catering, slimmere contracten of evenementen. Neeff doet dus alles waar een ondernemer zelf even geen tijd voor heeft.

Oplossing voor facilitaire vraagstukken

Neeff is dé flexibele oplossing voor allerlei facilitaire vraagstukken die organisaties vaak niet goed geregeld krijgen, omdat hier te weinig tijd voor is of hierover onvoldoende kennis aanwezig is. Dit speelt vaak binnen kantoorhoudende MKB-organisaties met zo’n 20 tot 150 medewerkers. Neeff is dus vooral voor deze groep interessant.

Evelien Weber, Manager Neeff, licht dit toe: “Wij spreken regelmatig ondernemers die vooral bezig willen zijn met hun business en hierdoor geen tijd hebben voor facilitaire zaken. Voor deze groep is er op dit moment geen passende facilitaire oplossing en worden facilitaire taken er vaak een beetje bij gedaan. Om die reden hebben wij Neeff ontwikkeld, een flexibele facilitaire oplossing, die dit gat in de markt opvult. Neeff beschikt wél over deze facilitaire expertise en capaciteit. Door de inzet van Neeff kan de ondernemer ook echt ondernemen en tegelijkertijd een goede facilitaire dienstverlening bieden aan medewerkers en bezoekers.”

Arjan Elst, Interim Directeur Arrange Integrated, vult aan: “Neeff is een nieuwe oplossing als uitbreiding op de huidige dienstverlening van facilitair ondernemershuis ArrangeGroup en wordt daarom een aparte BV binnen de groep. Met Neeff kunnen wij nog meer opdrachtgevers bedienen en daar zijn wij trots op.”

De belangrijkste facilitaire zaken geregeld

Met Neeff krijgen ondernemers meer tijd voor hun eigen werk, meer controle op de kwaliteit van hun dienstverlening en meer grip op de facilitaire kosten. Neeff bereikt dit in drie stappen. Eerst zetten wij samen alle knelpunten op een rij en brengen wij in kaart wat Neeff voor de organisatie kan betekenen. Op basis van deze informatie selecteren wij vervolgens de best passende Neeff voor de desbetreffende organisatie, welke flexibel en schaalbaar is in te zetten. Ook op afstand. Met als resultaat dat Neeff alle belangrijkste facilitaire zaken regelt die nodig zijn.

Op locatie en online

In héél Nederland staat Neeff voor ondernemers klaar. Wij werken landelijk, dus zijn altijd dichtbij. Als onderdeel van facilitair ondernemershuis ArrangeGroup, is Neeff gevestigd in Hilversum. Neeff kan zowel fysiek op locatie als online op afstand allerlei kantoorzaken regelen. Denk aan werkzaamheden op het gebied van facility management, kantoorartikelen, schoonmaak, catering, beveiliging, hospitality, evenementen en community management.

Meer informatie?

Evelien Weber

Evelien Weber
Manager Neeff
06-40203676
regel@neeff.nl

Naar het nieuwsoverzicht
Bezoek de website van Neeff