ArrangeGroup

Met succes ‘Samen in Actie’ voor Ronald McDonald Huis Utrecht

Geplaatst op: 05 Jul 2013

Op zaterdag 22 juni organiseerde ArrangeGroup en IKEA Utrecht met succes een inzamelingsactie voor het Ronald McDonald Huis Utrecht.

Inzamelingsactie voor het goede doel

Door verschillende zomerse activiteiten bij IKEA Utrecht, mede verzorgd door de interim professionals van ArrangeGroup, is er een bedrag van 5.054,77 euro opgehaald. Het Ronald McDonald Huis post zelf op de website: “Het was een geweldig dag.” en “een hartverwarmende actie”.

Samen In Actie

De dag werd afgesloten met een feestelijke barbecue in aanwezigheid van alle bewoners van het Huis. Tijdens de barbecue werd Judith Hermelink in het zonnetje gezet vanwege haar laatste dag en haar goede werkzaamheden bij het Ronald McDonald Huis.

Geweldige samenwerking

Projectleider MVO, Wouter van Dorp van ArrangeGroup vertelt hierover: “Judith is de aanstichtster geweest van deze geweldige samenwerking tussen ArrangeGroup en de IKEA Utrecht. Wij wisten elkaar goed aan te vullen in de voorbereidingen. Daardoor was iedereen goed geïnformeerd en werd met veel enthousiasme een bijdrage geleverd. ArrangeGroup en IKEA Utrecht hebben dit als zeer positief ervaren en het resultaat liegt er niet om!

Sinds 2012 heeft ArrangeGroup een intensieve samenwerking met deze bijzondere instelling. Naast het organiseren van de jaarlijkse fondsenwerving zet de interim- en adviesorganisatie zich ook op facilitair inhoudelijk vlak in voor het Ronald McDonald Huis Utrecht.

Smaland

bel mij terug