ArrangeGroup

Marc: “Mijn doel? Energie creëren bij klanten”

Geplaatst op: 30 Apr 2015

Marc van Hekke startte half april 2015 als Business Engineer bij ArrangeGroup. In deze functie heeft Marc een ondernemende rol bij innovaties, kennisuitwisseling en marktgericht denken. Zijn doel bij ArrangeGroup is het realiseren van mooie opdrachten voor de klant door met enthousiasme zijn kennis en werkervaring in te zetten.

Energie creëren

Als onderdeel van het salesteam zal Marc met zijn gedrevenheid voor het vak Facility Management energie creëren bij klanten: “Ik zet mijn facilitaire werkervaring en kennis in om zo klanten te helpen, medewerkers te ontwikkelen en ArrangeGroup als bedrijf te laten groeien. Dit wil ik realiseren door het opbouwen van een authentieke relatie met de klant en mijn collega’s. Ik wil graag de verbinding met de klant aangaan vanuit onze ‘Facility Lab’ filosofie. Dit betekent dat ik samen met de klant innovatieve producten en diensten realiseer die bijdragen aan het succes van de facilitaire organisatie. Ik nodig je daarom uit om samen te sparren over facilitaire vraagstukken die er voor jou toe doen” aldus Marc.

Believe & go for it!

Na zijn studie Facility Management heeft Marc ervaring opgedaan bij onder andere woningcorporaties, commercieel FM, de voedingsindustrie en bij justitie. De start in deze functie sluit goed aan op de persoonlijke groei die Marc afgelopen jaren heeft gemaakt. Met de slogan ‘Believe & go for it!’ liggen ArrangeGroup en Marc dan ook duidelijk op één lijn.

“Mijn doel bij ArrangeGroup? Met mijn enthousiasme en kennis mooie opdrachten voor de klant realiseren!”

bel mij terug