ArrangeGroup

ArrangeGroup zet zich in voor Ronald McDonald

Geplaatst op: 03 Oct 2012

Zaterdag 22 september 2012 hebben 44 medewerkers van ArrangeGroup zich ingezet voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht tijdens de jaarlijkse Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Dag (MBO-dag). Daarbij is maar liefst € 5.000,17 opgehaald, zijn 8 taarten gebakken, 6 werkkasten gepoetst en geschilderd en is een barbecue voor de logees georganiseerd.

Aan de slag voor Ronald McDonald

Na een gezamenlijke aftrap op het kantoor van ArrangeGroup in Amersfoort met een presentatie van de huismanager van het Ronald McDonald huis, Judith Hermelink, gingen we in drie groepen interimmers aan de slag. De eerste groep ging aan de slag met het schoonmaken en schilderen van 6 werk- en opslagkasten en het schoonmaken van de rookruimte. Een tweede groep heeft zich op het voorbereiden van de barbecue en het buffet en het bakken van 8 taarten voor de logees gestort. De derde groep heeft zich tot slot gericht op het inzamelen van geld. Dit laatste hebben we gedaan door het verkopen van spullen op een rommelmarkt, wassen van auto’s bij onder andere de McDonalds in Barneveld en het collecteren van giften bij bekenden en onbekenden.

Mooi resultaat!

Het was een geslaagde dag voor de logees, de medewerkers en vrijwilligers van het Ronald McDonald huis en voor ons. Een dag met een mooi resultaat waarbij maar liefst geld is opgehaald voor het verblijf van 113 nachten in het Ronald McDonald huis!

Over Ronald McDonald

In een Ronald McDonald huis kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in het nabij gelegen (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. Meer informatie over de activiteiten van Kinderfonds Ronald McDonald zijn te vinden op www.kinderfonds.nl.

bel mij terug