ArrangeGroup

Ziekteverzuim laag bij ArrangeGroup

Geplaatst op: 03 Feb 2012

Arrange heeft 2011 afgesloten met een verzuimpercentage van totaal 2,99%. We zijn erg trots op dit lage percentage ziekteverzuim en hopen in de toekomst dat dit percentage laag blijft. Empowering People and Business!

Laag ziekteverzuim

Arrange heeft 2011 afgesloten met een verzuimpercentage van totaal 2,99%. Dit percentage ligt binnen de gestelde streefnorm van gemiddeld 3% per jaar. We zijn dan ook zeer tevreden met dit resultaat! De populatie van ArrangeGroup is jong en energiek, maar de aard van de werkzaamheden zoals het schakelen tussen diverse projecten, hoge kwaliteitsgerichtheid, reistijd en studiebelasting hebben ook de nodige impact. ArrangeGroup staat voor goed werkgeverschap en vitaliteit staat dan ook hoog in het vaandel.

Aandacht voor de medewerker

Door aandacht te richten op preventie en op de juiste manier verzuim bij de kern aanpakken (bijgestaan door professionele zorgaanbieders) beperkt ArrangeGroup het ziekteverzuim. Zo zijn de Field Managers in 2011 onder andere getraind in het herkennen van vroege signalen. Daarnaast zien we zorg voor vitalilteit als belangrijke verantwoordelijkheid van de medewerker persoonlijk. De medewerkers zijn hier in het afgelopen jaar zeer zorgvuldig mee omgegaan. De ervarenheid en de samenwerking heeft zijn vruchten afgeworpen!

People

ArrangeGroup heeft als doel werkgelegenheid te creëren en actief te investeren in medewerkers, kennis, carrières en werkvelden. Dit is terug te vinden in acties op het gebied van Servant Leadership, diversiteit, gelijkwaardigheid, vitaliteit, persoonlijke groei en kennisontwikkeling.

bel mij terug