Natasha-Snoek

De juiste mensen op de juiste plaats binnen onze organisatie!

Geplaatst op: 23 augustus 2016

Natasha Snoek is bijna vijf jaar werkzaam als Recruiter bij ArrangeGroup. Haar taken bestaan voornamelijk uit het aannemen van nieuwe collega’s voor ArrangeGroup. Ze is verantwoordelijk voor het binnenhalen van de juiste kennis, kunde en ervaring. In dit interview vertelt ze meer over haar doel, de cultuur en de mogelijkheden bij ArrangeGroup.

Het juiste doen

Natasha is als Recruiter verantwoordelijk voor het bewaken van de cultuur en de kwaliteit van de mensen binnen ArrangeGroup. Hierbij kijkt ze naar kennis, kunde en ervaring, maar ook naar de fit op drive, passie, ambitie, normen en waarden. Natasha vertelt hierover: “Ik vind het belangrijk dat wij als organisatie echt kiezen voor de kandidaat, maar dat de kandidaat ook echt voor ArrangeGroup kiest. Wij mogen iets verwachten van de kandidaat, maar de kandidaat mag zeker ook iets van ons als organisatie verwachten. ArrangeGroup is een facilitair dienstverlener: de mensen zijn ons kapitaal. Dus we willen de juiste kandidaten binnenhalen en het juiste voor onze mensen doen.”

Kritische check

ArrangeGroup wil als organisatie een belangrijke speler binnen Facility Management blijven en hierin groeien. “Dit bereiken we alleen als we mensen inzetten die dat waar kunnen maken. Mijn doel is om hieraan bij te dragen. Ik wil de juiste mensen op de juiste plaats inzetten. Dat betekent ook kritisch kijken of de functie iemand gelukkig gaat maken en voldoende uitdaagt. Kijken of de functie echt past bij de kandidaat en diens situatie. Als de kandidaat vanuit persoonlijke wensen en behoeften op de functie past, dan pas geloof ik dat die persoon succesvol kan zijn”, aldus Natasha.

Kleine FM-wereld

Bij ArrangeGroup is het van belang dat er goed met kandidaten wordt omgegaan die bij ArrangeGroup solliciteren. Natasha is het hier helemaal mee eens: “Ik vind dat je altijd respectvol en discreet met kandidaten om moet gaan. De facilitaire wereld is klein en de hoedanigheid van het contact met de kandidaten kan veranderen. Hiermee bedoel ik dat een kandidaat later mogelijk onze opdrachtgever is en een opdrachtgever mogelijk kandidaat kan worden. In alle gevallen moet je discreet omgaan met informatie over een sollicitant. Als Recruiter ben je ook een vertrouwenspersoon. Kandidaten moeten open en eerlijk zijn over hun wensen betreffende de functie en het vertrouwen hebben dat hier discreet en correct mee wordt omgegaan.”

Warm en professioneel

Natasha omschrijft ArrangeGroup als fris, dynamisch, ambitieus en relatiegericht. “Bij ArrangeGroup willen we samen iets moois neerzetten en daar samen aan werken. We hechten veel belang aan de juiste kwaliteit en hebben oprechte interesse in onze collega’s. Dat heeft me altijd erg aangesproken. Dit typeert onze cultuur: als een warm, maar professioneel bedrijf. Een bedrijf dat een mooie groei en ontwikkeling doormaakt. Ik wil graag meebouwen aan deze groei en daar mijn bijdrage aan leveren. Hierdoor groei je niet alleen als mens, maar ook binnen je functie. Dit zie ik ook bij mijn collega’s. ArrangeGroup is een bedrijf waar je echt je kansen kan pakken en dit wordt erg gewaardeerd!”, aldus Natasha.

Dit typeert onze cultuur: als een warm, maar professioneel bedrijf. Een bedrijf dat een mooie groei en ontwikkeling doormaakt.

Bekend met ArrangeGroup

Op de vraag hoe Natasha zelf bij ArrangeGroup terecht is gekomen, antwoordt ze: “Mijn vriend heeft vier jaar lang als Interim Professional bij ArrangeGroup gewerkt. Ik heb daardoor veel over de organisatie gehoord en ben wel eens meegegaan naar een borrel. Toen mijn vriend uit dienst was, kwam er op een gegeven moment een functie vrij. Nu is hij degene die alle mooie verhalen over ArrangeGroup van mij hoort.”

Over Natasha!

Naam: Natasha Snoek
Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Amersfoort
Functie: Recruiter, sinds 2011 werkzaam bij ArrangeGroup
Hobby’s: Genieten met vrienden en familie, leuke dingen doen met mijn dochtertje, daarnaast gek op bloemen!
Opleiding: Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs

Terug naar het nieuwsoverzicht