ArrangeGroup

Jubileumevenement 5 november

Geplaatst op: 11 Nov 2010

Dit jaar bestaat Arrange 10 jaar! Op vrijdag 5 november aanstaande vieren wij dit geweldige en waardevolle moment met relaties, klanten, leveranciers, oud-medewerkers en medewerkers. We kijken uit naar dit jubileumevenement. Tien jaar lang zijn hebben we met trots samengewerkt met veel verschillende bedrijven en mensen. Wij willen via dit evenement al deze mensen bedanken. We zijn trots op alles wat we bereikt hebben!

Leading The Next Generation

Dit jaar bestaat Arrange tien jaar! Op vrijdag 5 november aanstaande vieren wij dit geweldige en waardevolle moment met relaties, klanten, leveranciers, oud-medewerkers en medewerkers. “Leading The Next Generation” is het thema. Het evenement start in de middag met een inhoudelijk onderdeel. Met de aansprekende sprekers Pim Verbeek (voormalig WK-voetbalcoach Australië) en Martijn Aslander (verkenner in de netwerk- en informatiesamenleving) staan wij vanuit hun expertise stil staan bij de toekomst, de nieuwe generatie en het leiderschap dat dit vraagt.

Spectaculair feest

Het buffet na het inhoudelijke gedeelte gaat over in een spectaculair feest waarbij onze medewerkers en oud-medewerkers aanschuiven. Het jubileumevenement vindt plaats bij Inn Style in Maarssen (www.innstyle.nl). We maken er met z’n allen een geslaagde middag en avond van waar we nog lang op kunnen terugkijken!

Alweer 10 jaar geleden

ArrangeGroup is tien jaar geleden opgericht met het doel om afgestudeerde HBO’ers een kans te bieden op een mooie carrière op het gebied van Facility Management. Met dit concept werd een gat in de commerciële markt gevuld tussen operationele opdrachten en facilitaire oplossingen op tactisch en strategisch gebied. Carrière, veiligheid en duurzaamheid spelen een belangrijke rol.

bel mij terug