KNVB campus

Jouw kantooromgeving snel en direct klaar voor de anderhalve meter economie

Geplaatst op: 22 april 2020

Wil je jouw kantooromgeving voorbereiden op de anderhalve meter economie? Waar moet je dan allemaal aan denken en wat kan er allemaal aangepast worden? Heb je hier hulp bij nodig, omdat je niet de tijd of de kennis hebt? Wij regelen het voor je! Onze facilitaire medewerkers van Neeff zorgen ervoor dat jouw kantoor in een mum van tijd gereed is.

Neeff regelt het

Neeff, onderdeel van ArrangeGroup, is dé flexibele facilitaire oplossing en kan eenvoudig op- en afschalen. Vooral interessant voor kantooromgevingen tot circa 150 medewerkers en verzamelgebouwen (de zogeheten multi-tenant gebouwen). Of het nu gaat om kleine of grote vraagstukken, kortdurende of langdurende praktische ondersteuning. Neeff regelt het voor je!

Kantooromgeving inrichten op 1,5 meter

Zeker in deze roerige tijden is Facility Management van toegevoegde waarde. De anderhalve meter economie, waarin we ons allemaal moeten aanpassen aan ‘het nieuwe normaal’, zet ons voor nieuwe uitdagingen. Hoe pas je dit nu toe op je eigen kantooromgeving? Wat moet er gebeuren om je kantoor hierop aan te passen? Wij weten het en werken volgens drie stappen.

1. Kantoor op orde

Neeff zorgt ervoor dat het kantoor optimaal is ingericht op de anderhalve meter economie. Hierbij kun je er aan denken dat (werk)plekken voldoende uit elkaar staan en dat de looproute bepaald wordt met pijlen op de grond, zodat het ook daadwerkelijk lukt om de anderhalve meter afstand te waarborgen.  En ook alle ruimtes worden goed ontsmet. Wij weten wat er nodig is aan ontsmettingsmiddelen en waar dit het beste ingekocht kan worden, zodat medewerkers en bezoekers veilig in het pand kunnen zijn. De inkoop van andere artikelen moet ook weer op gang komen, zoals belangrijke kantoorsupplies als pennen, printpapier, kladblokken, maar uiteraard ook de inkoop van voldoende koffie en thee. Natuurlijk zorgt Neeff ook voor de nodige doorluchting, door ramen te open en leidingen door te spoelen. Wij zorgen ervoor dat het kantoor helemaal klaar is voor de komst van medewerkers en bezoekers.

2. Schakelen met leveranciers

We schakelen direct met de belangrijkste leveranciers die frequent over de vloer komen. We sparren met de schoonmaakleverancier over een optimaal hygiënisch schoonmaakprogramma. We bellen de koffieleverancier om alle apparaten even grondig te reinigen en we bespreken met de cateraar of het mogelijk is dat zij kant en klare broodjes in aparte verpakkingen leveren. Protocollen van leveranciers worden afgestemd met de door ons opgestelde protocollen, zodat er voor iedereen duidelijkheid is.

3. Protocol voor medewerkers en bezoekers

Medewerkers en bezoekers willen weten waar ze aan toe zijn. Wat kan wel en wat beter niet? In een protocol schrijft Neeff alle belangrijke acties voor zowel medewerkers als bezoekers. Hoe om te gaan met ‘het nieuwe werken’. Deze communicatie volgt via de verschillende communicatiekanalen. Daarnaast kan Neeff ook meedenken over de aankomende kantoor-overleggen en de eventkalender door alles anderhalve meter-proof te maken. Grote evenementen dienen mogelijk gecanceld te worden en de wat kleinere events kunnen online opgepakt worden. Neeff biedt hierbij alle hulp die nodig is.

Facilitair werk van groot belang

“Ondernemers onderschatten vaak hoeveel tijd het kost om facilitaire zaken te regelen voor kantoor. Neeff kan dit makkelijk uit handen nemen. Dit is namelijk onze kracht: wij regelen het voor je! Ondernemers horen, juist nu, bezig te zijn met hun core business. Neeff heeft de expertise om het primaire proces optimaal te ondersteunen en ondernemers hierin volledig en direct te ontzorgen. Ondernemers de focus op de business. Wij de focus op het kantoor!” aldus Evelien Weber, Manager Neeff.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij de inrichting van jouw kantooromgeving?  Neem gerust contact op met Evelien of kijk bij onze andere dienstverleningen gericht op de anderhalve metere economie: Corona

Evelien Weber

Evelien Weber
Manager Neeff
evelien.weber@arrangegroup.nl
06 40 20 36 76

Meer over Neeff
Terug naar het nieuwsoverzicht