Jil manager

Jil Vitaliteitscoach bij Arrange Interim

Geplaatst op: 29 oktober 2015

Jil Siegersma is Vitaliteitscoach bij Arrange Interim. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het werkgeluk en de vitaliteit van alle interimmers die werkzaam zijn bij Arrange Interim. Haar doel is om hen in hun kracht te zetten en de focus te leggen op happiness.

De verbindende factor

Als Vitaliteitscoach is Jil de verbinding tussen Arrange Interim en de Interimmers. Jil: “Mijn focus als Vitaliteitscoach ligt op het werkgeluk en de vitaliteit van de interimmers. Mijn persoonlijke doel is tweeledig. Enerzijds wil ik mijn bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de interimmers en anderzijds wil ik een verdere professionaliseringsslag slaan op het gebied van processen en structuur.”

Bijzonder en ambitieus bedrijf

“Het onderscheidend vermogen en de kracht van Arrange Interim ligt in onze kernwaarden en het DNA dat we gemeenschappelijk hebben: open, betrouwbaar en enthousiast. Deze combinatie van elementen maakt Arrange Interim bijzonder en ambitieus. Mijn uiteindelijke doel is niet dat we de grootste worden, maar wel de beste. Ik zou het fantastisch vinden als Arrange Interim marktleiderschap laat zien door niet alleen voorop te lopen op het gebied van innovatie en ontwikkeling, maar ook dat we opdrachten winnen doordat we bekend staan in de markt om de ‘plus one’ die alle Arrangers in zich hebben”, aldus Jil.

Bewuste keuze voor Arrange Interim

Voordat Jil bij Arrange Interim kwam werken, heeft ze tien jaar met plezier bij AAFM gewerkt als Senior Facility Manager. Jil: “De afgelopen tien jaar ben ik meegegroeid met het volwassen worden van AAFM. Hierdoor ben ik gevormd en gegroeid als mens. Tijdens mijn werk voor AAFM had ik al te maken met Arrange Interim, bijvoorbeeld op momenten dat mijn team niet de tijd of kennis had om een project zelf uit te voeren. Dan leverde Arrange Interim een geschikte kandidaat. Het viel me op dat er altijd gemotiveerde, enthousiaste en ambitieuze kandidaten werden geleverd. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar deze club mensen.”

“De openheid, betrouwbaarheid en het enthousiasme maakt Arrange Interim onderscheidend en leuk om voor te werken!”

Jil maakte er dan ook geen geheim van dat ze graag bij Arrange Interim wilde werken: “Het is een jong en fris bedrijf dat open staat voor ontwikkeling. De wijze waarop Arrange Interim werkt past goed bij mijn persoonlijkheid en waar ik zelf achter sta. Denk aan ontwikkeling door groei, de persoonlijke verbinding met elkaar en de kracht van het team. Daarnaast werken er leuke mensen, dus ik heb heel bewust mijn kans gepakt toen deze functie beschikbaar kwam.”

Terug naar het nieuwsoverzicht