ArrangeGroup

Jil Field Manager bij ArrangeGroup

Geplaatst op: 29 Oct 2015

Jil Siegersma is Field Manager bij ArrangeGroup. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle Interim Managers die werkzaam zijn bij ArrangeGroup. Haar doel is om deze managers in hun kracht te zetten en een verdere professionaliseringsslag te slaan.

De verbindende factor

Als Field Manager is Jil de verbinding tussen ArrangeGroup en haar Interim Managers. Jil: “Mijn focus als Field Manager ligt op het team, het pakken van kansen en als organisatie verder te groeien. Mijn persoonlijke doel is tweeledig. Enerzijds wil ik mijn bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de interimmers en anderzijds wil ik een verdere professionaliseringsslag slaan op het gebied van processen en structuur.”

Bijzonder en ambitieus bedrijf

“Het onderscheidend vermogen en de kracht van ArrangeGroup ligt in onze kernwaarden en het DNA dat we gemeenschappelijk hebben: open, betrouwbaar en enthousiast. Deze combinatie van elementen maakt ArrangeGroup bijzonder en ambitieus. Mijn uiteindelijke doel is niet dat we de grootste worden, maar wel de beste. Ik zou het fantastisch vinden als ArrangeGroup marktleiderschap laat zien door niet alleen voorop te lopen op het gebied van innovatie en ontwikkeling, maar ook dat we opdrachten winnen doordat we bekend staan in de markt om de ‘plus one’ die alle ArrangeGroupers in zich hebben”, aldus Jil.

World FM Day

Bewuste keuze voor ArrangeGroup

Voordat Jil bij ArrangeGroup kwam werken, heeft ze tien jaar met plezier bij AAFM gewerkt als Senior Facility Manager. Jil: “De afgelopen tien jaar ben ik meegegroeid met het volwassen worden van AAFM. Hierdoor ben ik gevormd en gegroeid als mens. Tijdens mijn werk voor AAFM had ik al te maken met ArrangeGroup, bijvoorbeeld op momenten dat mijn team niet de tijd of kennis had om een project zelf uit te voeren. Dan leverde ArrangeGroup een geschikte kandidaat. Het viel me op dat er altijd gemotiveerde, enthousiaste en ambitieuze kandidaten werden geleverd. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar deze club mensen.”

“De openheid, betrouwbaarheid en het enthousiasme maakt ArrangeGroup onderscheidend en leuk om voor te werken!”

 

Jil maakte er dan ook geen geheim van dat ze graag bij ArrangeGroup wilde werken: “Het is een jong en fris bedrijf dat open staat voor ontwikkeling. De wijze waarop ArrangeGroup werkt past goed bij mijn persoonlijkheid en waar ik zelf achter sta. Denk aan ontwikkeling door groei, de persoonlijke verbinding met elkaar en de kracht van het team. Daarnaast werken er leuke mensen, dus ik heb heel bewust mijn kans gepakt toen deze functie beschikbaar kwam.”

bel mij terug