Jessie Dingenen klein

Jessie gestart als Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated

Geplaatst op: 16 januari 2019

Jessie van Dingenen is vanaf 1 december onze nieuwe collega bij Arrange Integrated. Als Facility Solutions Developer gaat Jessie het team Solutions versterken. Met haar overtuigingskracht, positiviteit en openhartigheid gaat ze samen met het team aan de slag met de ontwikkeling van innoverende facilitaire oplossingen. Waar Jessie energie van krijgt? “Als mensen ergens in geloven en er volledig voor gaan, waardoor het ook werkelijkheid wordt!”

Verbinding tussen de markt en onze klanten

Jessie wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van innoverende facilitaire oplossingen, zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau. Hoe gaat ze hiermee aan de slag? “Door veel gesprekken te voeren met collega’s, opdrachtgevers en facilitaire relaties en de ontwikkelingen in de markt nauw te volgen. Ik wil vooral verbinding zoeken met wat er in de markt gebeurt en welke behoeften er leven bij onze klanten. Hierdoor wil ik vernieuwende aspecten aandragen een stukje maatwerk leveren aan elke klant.”

Wat ga je het Solutions team brengen?

“Ik vervang mijn collega Simone tijdelijk tijdens haar verlof. Daarna gaan wij veel samenwerken en nieuwe facilitaire concepten van de start tot het eind uitwerken. Ik denk dat wij elkaar mooi aanvullen. Simone is erg creatief en heeft veel ideeën. Ik ben van nature erg nieuwsgierig en vraag veel door, zodat we bij de vraag achter de vraag komen en een concreet plan uitwerken.”

Wat is je doel bij ArrangeGroup?

“Ik wil voor iedereen een zo fijn mogelijke werkomgeving creëren! Waarom? Zodat mensen steeds gelukkiger worden op hun werk. Ik wil hieraan bijdragen door letterlijk de omgeving te optimaliseren door middel van vernieuwende facilitaire concepten. Door mijn persoonlijke benadering wil ik maatwerk leveren, waardoor iedereen een klein stukje gelukkiger wordt.”

Hoe ken je ArrangeGroup?

“Ik ben bij ArrangeGroup terechtgekomen via een vriendin. Zij werkt bij ISS en werkt veel samen met Arrangers. Zij vertelde over de cultuur en de enthousiaste collega’s. Toen ik de website bekeek, sprak deze functie mij meteen aan. Vooral het vernieuwen spreekt mij aan: ‘van niets iets te maken’. Juist door zaken met elkaar te combineren waar mensen nog niet eerder aan hebben gedacht.”

Wat in onze cultuur spreekt je zo aan?

“Ik vind de energie van Arrangers echt fantastisch! De drive om dingen aan te pakken. ‘Ja, maar …‘ dat hoor je niet. Ze zijn allemaal enthousiast over ideeën en op zoek naar oplossingen op maat. Die energie is echt kenmerkend voor de cultuur. Ook de persoonlijke touch vind ik erg prettig: veel collega’s tonen oprechte interesse in mij als persoon. Verder zie ik echt een toekomst bij Arrange Integrated; hier kan ik nog jaren werken en verder groeien, zonder mij te vervelen of stil te staan in mijn ontwikkeling.”

Welke opdrachtgevers heb je in het verleden gehad?

“Na mijn MBO Hotelmanagement in Eindhoven, heb ik de HBO-opleiding Facility Management aan de NHTV in Breda afgerond. Daarna heb ik als inkoper gewerkt bij Meyer Beheer en AevesBenefit. Daar was ik verantwoordelijk voor het optimaliseren van het inkoopproces en vooral druk met cijfers, processen en juridische zaken. Ik miste het om met mensen te werken en bij te dragen aan het geluk van anderen. Ik ben goed in het aanvoelen wat iedereen nodig heeft en dat past veel meer bij wie ik ben. Daarom ben ik bij Arrange Integrated veel meer op mijn plek en kan ik mezelf echt laten zien.”

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!