ArrangeGroup

Jenny: “Ik heb mijn passie voor Facility Management hervonden!”

Geplaatst op: 17 Dec 2015

Het woord is aan Jenny Erren, een optimistische servicedesk medewerker die graag van alles aanpakt om zichzelf en de servicedesk verder te ontwikkelen. Een greep uit haar leven en haar werkzaamheden voor opdrachtgever TenneT.

Dezelfde mindset

Jenny heeft een aantal jaar geleden Facility Management gestudeerd en is haar carrière gestart bij facilitair dienstverlener AAFM. Na een tijdje gewerkt te hebben bij Sita was ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een studievriendin en Interim Professional van ArrangeGroup, Marije Duenk, raadde Jenny aan om te solliciteren bij ArrangeGroup. Jenny: “De cultuur van ArrangeGroup sprak me direct aan, omdat ze de medewerkers centraal stellen en kansen geven om jezelf te ontwikkelen. Bijna alle collega’s hebben de HBO opleiding Facility Management afgerond, hebben dezelfde mindset en zijn actief betrokken bij ArrangeGroup. Er is een mooie combinatie tussen hard werken en sociale activiteiten. Toen ik werd aangenomen sprong ik daarom een gat in de lucht! Ik vond het fijn om weer in het facilitaire vakgebied te werken met andere gemotiveerde professionals.”

“De cultuur van ArrangeGroup spreekt me enorm aan, omdat ze medewerkers centraal stellen en kansen geven om jezelf te ontwikkelen.”

Trots op de servicedesk

Jenny werkt sinds 2013 voor ArrangeGroup en is direct gestart als servicedesk medewerker bij opdrachtgever TenneT, een bedrijf dat elektriciteit transporteert. Jenny stroomde nieuw in op de Powerdesk, de servicedesk van TenneT. “Toen ik daar kwam werken, zaten we net in een nieuw pand met een nieuw team en een nieuwe servicedesk. Een mooie uitdaging! Het eerste jaar zijn we vooral bezig geweest om alles te structureren en in te regelen. We hebben veel zaken procesmatig verbeterd en zijn echt uitgegroeid tot een goed vindbare en zichtbare servicedesk waar we trots op mogen zijn. Hier heb ik mijn passie voor Facility Management hervonden!”, aldus Jenny.

De samenwerking opzoeken

Op de Powerdesk is Jenny een operationeel aanspreekpunt, zowel voor klanten als leveranciers. “Ik wil dat onze Powerdesk een steeds grotere rol gaat spelen binnen TenneT. We hebben de afgelopen twee jaar een stabiele basis gecreëerd, dus nu is het tijd om verder te groeien en meer verdieping te bieden aan de klant. Bijvoorbeeld door te denken in mogelijkheden, proactief zaken te signaleren en klanten te adviseren. Ook willen we nog meer de samenwerking opzoeken met de demand organisatie, leveranciers en andere afdelingen zoals HR, IT en Communicatie. Er is dus nog genoeg te doen om onszelf en de servicedesk verder te ontwikkelen!”, aldus Jenny.

Lid van de Servicedesking Lab

Jenny is naast haar werk lid van de Servicedesking Lab van ArrangeGroup. Het doel van dit Lab is om kennis te delen, te brainstormen en Ronde Tafels te organiseren die betrekking hebben op het onderwerp: de servicedesk. Jenny: “De afgelopen periode hebben wij ons onder andere bezig gehouden met business cases op het gebied van FMIS, de ontwikkeling van de servicedeskscan en het schrijven van artikelen. Ik vind het fijn om met vraagstukken op het gebied van Servicedesking bezig te zijn en hierover te sparren. Door met collega’s nieuwe ideeën te genereren, probeer ik geen TenneT oogkleppen op te krijgen maar nieuwe inzichten op te doen.”

Mooie reizen gemaakt

Naast werk, familie en vrienden is reizen erg belangrijk voor Jenny: “Tijdens mijn studie heb ik een aantal maanden op Curaçao gewoond en in Costa Rica heb ik een cursus Spaans gevolgd. Toen is mijn passie voor het buitenland ontstaan. Sindsdien heb ik een aantal mooie landen in de wereld bezocht. Het voegt echt iets toe aan mijn leven. De internationale samenwerking met de kantoren van TenneT in Duitsland spreken me daarom ook erg aan.”

Over Jenny!

Naam: Jenny Erren
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Nijmegen
Functie: servicedesk medewerker
Hobby’s: salsa dansen, yoga, familie/vrienden, reizen, koken
Opleiding: HBO Facility Management
Opdrachtgevers bij ArrangeGroup: TenneT

 

Jenny Erren

bel mij terug