ArrangeGroup

Jan maakt overstap naar ArrangeGroup

Geplaatst op: 09 Feb 2016

Jan van der Sande is per 1 februari 2016 gestart als Interim Professional bij ArrangeGroup. In deze functie vervult Jan op tactisch niveau interimopdrachten bij onze opdrachtgevers. De opdrachten zijn inhoudelijk gericht op het aansturen van facilitaire projecten, consultancy & advies of bijvoorbeeld het uitvoeren van kwaliteitsanalyses. Hij wil zijn kennis en ervaring gebruiken om een bijdrage te leveren aan de continue ontwikkelingen die het facilitaire vakgebied in beweging houdt.

Continu ontwikkelen

Jan ziet ArrangeGroup als een frisse, energieke en inspirerende organisatie die hem de ruimte geeft om samen met klanten oplossingen, innovaties en concepten te bedenken en hiermee samen aan de slag te gaan. Jan: “Mijn doel bij ArrangeGroup komt voort uit mijn levensmotto: “Wie stopt met beter worden, houdt op met goed te zijn”. Ik wil mezelf continu ontwikkelen en verbeteren. Ik zie bij ArrangeGroup mooie mogelijkheden om mezelf in de breedte verder te ontwikkelen naar de Facilitair Manager die ik wil zijn. Ik wil mijn kennis en ervaring gebruiken om een bijdrage te leveren aan de continue ontwikkelingen die het facilitaire vakgebied in beweging houdt.”

Inspirerende teamspeler

Op de vraag welke talenten Jan gaat inzetten, antwoord hij: “Ik ben een echte bouwer: projecten van de grond af aan opbouwen, werkprocessen optuigen en afdelingen inrichten. Vooral het samenstellen van een facilitair team is mijn passie. Ik wil een inspirerende teamspeler zijn. Door mensen mee te nemen, te betrekken bij de besluitvorming en te waarderen. Maar ook door mensen te inspireren, zodat ze benutten wat ze ‘in the box’ hebben, en door ze uitdagen om ‘out of the box’ te denken. Om zo te zorgen dat zij een meerwaarde kunnen leveren aan het resultaat van de facilitaire organisatie.”

Overstap naar ArrangeGroup

Jan heeft de HBO-opleiding Facility Management in Breda afgerond en heeft daarna de Master Bestuurskunde in Rotterdam met succes gevolgd. Hij heeft op de facilitaire afdeling van Rabobank West Brabant Noord gewerkt en heeft 3,5 jaar met veel plezier bij AAFM gewerkt als Facility Manager voor de opdrachtgevers Dow Benelux en DB Schenker.

“Ik heb me bij AAFM met name bezig gehouden het begeleiden, ondersteunen en aansturen van diverse fasen van TFM contracten. Van aanbesteding tot implementatie en van beheren tot innoveren. Bij AAFM heb ik vele kilometers gemaakt en veel voldoening uit mijn werk gehaald. Ik wil echter continu in beweging blijven en heb daarom de beslissing genomen om de volgende stap in mijn carrière te maken,” aldus Jan.

“Ik zie ArrangeGroup als een frisse en energieke organisatie die mij de ruimte geeft om samen met klanten inspirerende oplossingen en innovaties te bedenken en uit te voeren.”

bel mij terug