ArrangeGroup

Inzamelingsactie Ronald McDonald Huis Utrecht

Geplaatst op: 20 Jun 2013

Op zaterdag 22 juni organiseren ArrangeGroup en IKEA Utrecht een inzamelingsactie voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. De actie bestaat uit verschillende zomerse activiteiten bij IKEA Utrecht volledig in het teken van het speciale Midsommar feest en worden mede verzorgd door de professionals van ArrangeGroup.

Midsommar bij IKEA Utrecht

Midsommar is één van de belangrijkste feesten in Zweden. Deze langste dag van het jaar wordt gevierd met muziek, dans en eten. IKEA laat haar klanten drie dagen lang dit feest beleven. Ook op zaterdag 22 juni kunnen klanten genieten van aanbiedingen, muziek, Zweedse hapjes, workshops en diverse kinderactiviteiten.

Professionals ArrangeGroup

De Interim Professionals van ArrangeGroup nemen hiervoor verschillende activiteiten voor hun rekening om zo geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Sinds 2012 heeft ArrangeGroup een intensieve samenwerking met deze bijzondere instelling. Naast het organiseren van de jaarlijkse fondsenwerving zet de interim- en adviesorganisatie zich ook op facilitair inhoudelijk vlak in voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. ArrangeGroup voorziet de facilitaire wereld en inkoopmarkt van professionals, managers, werving & selectie, diverse interim vormen en advies.

Ronald McDonald Huis Utrecht

Ronald McDonald Huis Utrecht biedt een logeerplek aan ouders, broertjes, zusjes van kinderen die opgenomen zijn in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Een kind dat ziek is, heeft zijn ouders extra hard nodig en als ouder wil je zo dicht mogelijk bij je kind zijn. Jaarlijks logeren ruim 600 gezinnen in het Huis.De Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van sponsors, donateurs en vrijwilligers.

Samen in actie

Met deze unieke samenwerking tussen IKEA Utrecht, ArrangeGroup en Ronald McDonald Huis Utrecht is een succesvolle fondsenwerving opgezet. Alle opbrengsten van 22 juni gaan rechtstreeks naar dit goede doel. Met dank aan Utrecht Promotions, die speciaal voor deze dag shirts heeft geleverd. Deze inzamelingsactie wordt afgesloten met een feestelijk barbecue voor de betrokkenen van IKEA Utrecht, ArrangeGroup en de gasten in het Ronald McDonald Huis Utrecht.

bel mij terug