ArrangeGroup

Inzamelingsactie Ronald McDonald Huis Utrecht: Een geweldig resultaat!

Geplaatst op: 10 Oct 2014

Zaterdag 4 oktober 2014 vond de grote inzamelingsactie voor het Ronald McDonald Huis Utrecht plaats. Het mooie weer, de inzet, het enthousiasme en de inzamelingslocatie waren de ingrediënten voor een geweldig resultaat! Aan het eind van de dag werd maar liefst een recordbedrag van € 8700,50 overhandigd aan het Ronald McDonald Huis Utrecht. Een resultaat om trots op te zijn!

Top resultaat!

“Zo’n top resultaat kan alleen bereikt worden met de inzet en enthousiasme van collega’s, partners en sponsoren. Wij zijn trots op de hardlopers van Run McD. Een groep mensen die een sponsorloop van 70 km in estafette aflegden. Een verdiend applaus aan de enthousiaste collega’s van ArrangeGroup. Voor zowel de organisatie van de inzamelingsactiviteiten als de estafetterun. Met dank aan de locatie Hoog Catharijne. Verder was deze dag niet zo succesvol zonder Albert Heijn (Wierden en Hoog Catharijne), Delta Lloyd, Ahrend, Big Bang film, Pon Dealer Group, Bakker Bart, ‘HardlopenIsLeuk’, DaVinci Royal Caffé en Utrecht Promotions.”, aldus Arjan Elst, directeur en eigenaar ArrangeGroup.

mbo2014fotos

Inzamelingsactie Ronald McDonald

Het Ronald McDonald Huis Utrecht draagt zorg voor een warme plek waar families in moeilijke tijden dichtbij hun zieke kind kunnen zijn. Dit Kinderfonds levert een positieve bijdrage aan de gezondheid van zieke of gehandicapte kinderen en aan het welzijn van deze families. De Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van sponsors, donateurs en vrijwilligers.

mcdo

bel mij terug