Stijn-von-der-Fuhr

Inspirerende sprekers tijdens Facility Matters

Geplaatst op: 11 september 2019

Op donderdag 21 november is het weer zover! Hét kennisfestival voor ambitieuze young professionals in het facilitaire werkveld: Facility Matters 2019. Ondertussen is het programma rond en de deelnemers kunnen een hoop leuks verwachten. Als trotse Founding Father is Arrange Interim dit jaar verantwoordelijk voor het dagvoorzitterschap. Naast het plenaire gedeelte heb je als deelnemer deze dag onder andere de keuze uit verschillende FM Sessies en FM Talks. Ook Arrange Interim verzorgd dit jaar weer enkele interessante sessies.

Dagvoorzitterschap door Arrange Interim

Dit jaar zal Arrange Interim het dagvoorzitterschap tijdens het kennisfestival verzorgen. Tiko Smetsers en Rosine van Scherpenseel vormen samen een jong en energiek duo, met beide een ruime kennis van Facility Management. Tiko Smetsers is Directeur bij Arrange Interim en Rosine Scherpenseel is Manager Facilitaire Zaken bij RAI Amsterdam. Vanuit een persoonlijke aanpak weten zij mensen te enthousiasmeren. Als dagvoorzitters nemen zij de aanwezigen op een leuke manier mee door het programma en zorgen zij voor een inspirerend verhaal.

FM Kennissessie door Nathalie Verhaagh

Tijdens deze FM sessie gaat Nathalie Verhaagh, aan de hand van kennis en ervaring met de binding van talent aan een organisatie, dieper in op de actuele ‘War for Talent’. Nathalie benaderd dit vanuit het begrip “employer of choice” en de wijze waarop je door het creëren van gelukkige medewerkers meer binding kan realiseren. Uiteraard is een belangrijke focus gedurende deze kennissessie de rol van facilitair management bij het aantrekken en behouden van talent. Voor young professionals dus ontzettend interessant om deze sessie bij te wonen.

FM Talk door Wanda Koelewijn

Altijd al willen weten hoe het er bij het Justitieel Complex van Schiphol aan toe gaat? Wanda Koelewijn vertelt tijdens haar FM Talk uitgebreid over haar rol als Site Manager bij PPS Poort van Schiphol, het Justitieel Complex op Schiphol. Binnen deze rol heeft zij te maken gehad met enorm veel facilitaire uitdagingen. Rellen, drugs, besmettelijke ziektes en douanecontroles waren aan de orde van de dag en de facilitaire diensten waren in al deze processen nauw betrokken. Niet iets wat elke facilitaire professional elke dag meemaakt.

Schrijf je nu in

Aanmelden voor Facility Matters 2019? Dat kan via de website van Facility Matters. Het kennisfestival zal plaatsen vinden op donderdag 21 november 2019 van 12.00 – 19.00 uur in de Woonindustrie in Nieuwegein. Mis het niet!

Facility Matters wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van founding fathers Arrange Interim, Facilicom en HEYDAY.

Bekijk hier het volledige programma
Terug naar het nieuwsoverzicht