Stijn-von-der-Fuhr

Inspirerend programma tijdens Facility Matters

Geplaatst op: 30 oktober 2018

Het programma voor kennisfestival Facility Matters is rond. Ben je een ambitieuze young professional in het facilitaire werkveld? Zorg dan dat je erbij bent! Op Facility Matters heb je optimale keuzevrijheid. Start met de plenaire opening, wissel de FM Talks en Sessies af met de Facilitaire Escape Room, het Innovatieplein of het FM café. En sluit de dag af met de unieke Silent Energy Experience gevolgd door de netwerkborrel! Als Founding Father geeft Arrange Interim diverse presentaties tijdens dit kennisfestival.

Plenaire start door Corporate Rebels

De plenaire aftrap wordt tijdens Facility Matters verzorgd door Catelijne Bexkens en Freek Ronner van Corporate Rebels: een club jonge mensen die hun corporate baan vaarwel zeiden en op zoek gingen naar het ultieme recept voor gemotiveerde medewerkers en inspirerende organisaties. Dit doen ze door wereldwijd tal van grote en kleine organisaties te bezoeken en alle succesverhalen te verzamelen. Na deze plenaire sessie heb je de keuze uit verschillende FM Sessies en FM Talks.

FM Sessie door Tiko

De eerste FM Sessie wordt gegeven door Tiko Smetsers, Business Manager van Arrange Interim. Tiko gelooft dat het inzetten van talent op nieuwe uitdagingen voor de beste resultaten zorgt. Om die kansen te bieden en ook talent buiten Arrange Interim te laten groeien, is hij ontzettend trots dat hij tijdens Facility Matters young professionals mag inspireren. In zijn sessie vertelt Tiko aan de hand van zijn eigen ervaringen hoe je je ontwikkeling, groei, carrière en functie kunt beïnvloeden. Hij vertelt hoe je kansen kunt zoeken en benutten, wat het belang van doorzetten en hard werken is en waarmee je in 8 jaar tijd kunt groeien van facilitair medewerker tot eindverantwoordelijke van een miljoenenbedrijf. De FM Sessie van Tiko start om 15.00 uur, zie ook het volledige programma van Facility Matters.

Facility Matters
Neem contact met ons op!

FM Talk door Michiel en Valery

De FM Sessies zijn tegelijk met de FM Talks. Michiel Schouten en Valery Bouwman, beiden werkzaam als interimmer bij Arrange Interim, vertellen in hun FM Talk hoe is het om als facilitair interimmer aan de slag te gaan. Wat zijn de voordelen en welke uitdagingen kom je tegen? Hoe kun je bij elke opdracht het verschil maken en organisaties verder helpen? En hoe zet je je eigen ontwikkeling hierbij centraal? In een kwartier vertellen zij over hun leven als Arranger bij Arrange Interim en hun werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers.

Laat je die dag verder verrassen door de FM Talks van andere young professionals of ga naar de (inhoudelijke) FM Sessies van diverse experts en/of ervaringsdeskundigen.

Gezellige netwerkborrel

Facility Matters sluit de dag af met een energizer! Zo gaan wij vol energie naar de netwerkborrel. Hier kom je in contact met andere young professionals en inspirerende organisaties. Een mooi moment om ervaringen en ideeën uit te wisselen!

Schrijf je nu in!

Aanmelden? Dat kan via de website van  Facility Matters.
Wanneer? Donderdag 29 november 2018 van 12.00 – 19.00 uur.
Waar? B. Amsterdam, Johan Huizingalaan 763a in Amsterdam.

Facility Matters wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van founding fathers Arrange Interim, Facilicom en HEYDAY.

Schrijf je nu in!