Inspiration Valley

Inspiration Valley is een dag vol inspiratie!

Geplaatst op: 26 juni 2017

Woensdag 21 juni 2017. Al vroeg verzamelt ArrangeGroup met een aantal relaties op de Kop van Zuid. De zon schijnt; een prachtige dag om op de fiets Rotterdam te verkennen! Inspiration Valley is daarmee een feit. Dat dit in Rotterdam werd georganiseerd, is geen toeval.

Inspireren

“Elkaar inspireren is een belangrijke drijfveer van ArrangeGroup. Door naar elkaars verhaal te luisteren, leren we elkaar beter kennen en inspireren we elkaar. Dit verbindt tevens de relatie.”, aldus Caspar Vijverberg, Sales Manager Interim & Advies bij ArrangeGroup. Door het nemen van tijd, is er de ruimte om naar elkaar te luisteren. Hiervoor is nodig: een afgeblokte dag, een inspirerende omgeving, een uitdagend programma en een groep mensen die elkaar wat te vertellen heeft. Zo ontstond Inspiration Valley.

Inspiration Valley

Rotterdam, de stad waar Feyenoord in mei nog voetbalkampioen werd. Daar moest de eerste Inspiration Valley plaatsvinden. Op het programma stond onder andere Flat White. Daar drink je niet zomaar een kop koffie, maar een ‘bakkie pleur’ met een verhaal, verteld door eigenaar Henk Scholte. Vervolgens werd de groep in ‘De Rotterdam’ ontvangen. Een imposant gebouw, dat lijkt op een verticale stad met drie transparante torens van 150 meter hoog. Daarna kon natuurlijk ook een rondleiding door De Markthal niet ontbreken. Na de lunch bij FG Foodlabs stapte de groep weer op de fiets, op weg naar BlueCity. Hoe werkt zo’n broedplaats voor innovatieve bedrijven die hun reststromen aan elkaar koppelen? Want de output van de éne is de input van de andere ondernemer. Aan het einde van de dag werd er bij Kaapse Brouwers, waar kok Marnix in de Kaapse Kitchen diverse hapjes had klaar gemaakt, met elkaar nagepraat over de dag.

duivenbode

Foto: Erasmusbrug met op de achtergrond De Rotterdam

Vriendschappen

Caspar vertelt: “Het was net alsof de groep elkaar al jaren kent en als vriendengroep met elkaar optrok. Het feit dat het geen moment stil viel, er veel gelachen werd en veel informatie werd uitgewisseld zegt genoeg. En het ging hierin niet alleen over deze mooie dag en het werk, maar over ieders dagelijkse bezigheid. Oftewel, hoe is iemand echt.” Arjan Elst, Owner/Director van ArrangeGroup, vult aan: “We hebben zoveel mooie mensen gezien met persoonlijk leiderschap. Ze maken keuzes en leiden hun leven vanuit hun ideaal en passie. We hebben echt genoten van het enthousiasme van deze mooie mensen!”

Mooie verhalen, leuke mensen en inspirerende plekken.
Een topdag om nooit meer te vergeten!

inspiratie
Vrienden

Volgend jaar weer?

Caspar gaat de komende periode navragen wat zo’n dag nu eigenlijk ‘waard’ is. Vanuit hier kunnen we bepalen of een doorstart haalbaar is. “Omdat het zo ontzettend positief ontvangen is, kan ik je wel vertellen dat we onze uiterste best gaan doen om dit volgend jaar weer te organiseren! Nieuw jaar, nieuwe stad…”, aldus Caspar.

Meer weten?

Wil je meer weten over Inspiration Valley? Caspar vertelt je er graag meer over en is bereikbaar via: T 033 43 33 198 / M 06 42 23 31 69 / caspar.vijverberg@arrangegroup.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht