ArrangeGroup

Inschrijving Facilitaire Servicedesk Awards 2015 van start!

Geplaatst op: 01 Jun 2015

De inschrijving voor de Facilitaire Servicedesk Awards 2015 is geopend. Van 1 juni tot en met 25 september kunnen alle facilitaire en shared servicedesks zich inschrijven op www.sdaward.nl. Hiermee maken ze kans op de award voor “Beste Servicedesk 2015” of “Meest belovende Servicedesk 2015”.

Facilitaire Servicedesk Awards van strategische waarde

Een goed functionerende servicedesk is van strategische waarde voor organisaties en kan een directe bijdrage leveren aan het succesvol presteren van de facilitaire organisatie. Alle reden dus om de servicedesk op het podium te plaatsen tijdens de Facilitaire Servicedesk Awards 2015! Facilitaire en shared servicedesks kunnen deelnemen door de vragenlijst op www.sdaward.nl in te vullen. In november worden de twee awards tijdens het Servicedesk Event uitgereikt.

Kopstukken uit de vakjury

Begin oktober volgt de bekendmaking van de genomineerden. Door middel van een presentatie dienen zij de vakjury te overtuigen waarom hun servicedesk de beste of meest belovende servicedesk van 2015 is. Vijf facilitaire kopstukken nemen de beoordeling voor de Facilitaire Servicedesk Awards 2015 voor haar rekening. Deze vakjury bestaat uit: Marcel Boltjes (Eneco), Bart Voortman (Achmea), Josée Kruisweg (Nationale Politie), Tineke Olthof (Menzis) en Kyra Veuger (Stadsdeel Oost, Gemeente Amsterdam). Meer informatie over de awards, de inschrijvingen en de jury staat op de website van de Facilitaire Servicedesk Awards.

Facilitaire Servicedesk Awards

bel mij terug