ArrangeGroup

Inschrijving Facilitaire Servicedesk Awards gaat 1 september 2014 van start!

Geplaatst op: 12 Aug 2014

Een goed functionerende servicedesk is van strategische waarde voor organisaties: de servicedesk levert een directe bijdrage aan het succesvol presteren van de facilitaire afdeling. Alle reden dus om de servicedesk op het podium te plaatsen tijdens de ‘Facilitaire Servicedesk Awards 2014’! Van 1 september tot 1 oktober kunnen alle facilitaire en shared servicedesks van Nederland zich inschrijven via www.sdaward.nl.

Facilitaire Servicedesk Awards 2014

De servicedesk is een unieke afdeling en kan, als middelpunt van de organisatie, als één van de weinige operationele afdelingen van strategische waarde zijn voor het facility management en de gehele organisatie. Het neerzetten van een toekomstbestendige servicedesk vraagt om een projectmatige aanpak. Elementen die daarbij in zowel kwalitatieve als kwantitatieve zin aan de orde komen zijn: personeel, systemen, processen, organisatie en dienstverlening.

Inschrijving Awards

Servicedesks in Nederland kunnen deelnemen door de vragenlijst op www.sdaward.nl in te vullen. Inschrijven kan van 1 september 2014 tot 1 oktober 2014. Voor 15 oktober volgt de bekendmaking van de genomineerden. Zij worden gevraagd een opdracht uit te voeren, waarin wordt gevraagd naar de klant- en werkbeleving van de servicedesk. Een vakjury, bestaande uit vier facilitaire kopstukken, neemt de beoordeling voor de Facilitaire Servicedesk Awards 2014 voor haar rekening.

Uitreiking van twee awards

Op 19 november 2014 worden tijdens het kennisevent “Servicedesking” twee awards uitgereikt. Een award voor “Beste Servicedesk 2014” en een aanmoedigingsprijs voor “Meest belovende Servicedesk 2014”.

 

SD awards 2014


 
De eerste editie van de Facilitaire Servicedesk Awards (www.sdaward.nl) is een initiatief van ArrangeGroup, TOPdesk en Facto Magazine. Deze initiatiefnemers geloven in de strategische waarde van de servicedesk en hebben daarom hun krachten gebundeld in de organisatie van de Facilitaire Servicedesk Awards 2014 .

bel mij terug