ArrangeGroup

Innovatieve samenwerking TenneT FM

Geplaatst op: 10 Dec 2013

TenneT Facility Management heeft contracten afgesloten met ArrangeGroup, CSU en Vitam. De contracten zijn aanbesteed vanuit het Best Value Procurement (BVP) principe. Een innovatieve samenwerking waar we enorm naar uitkijken!

Innovatieve samenwerking

TenneT FM heeft contracten afgesloten met ArrangeGroup, CSU en Vitam. De contracten zijn aanbesteed vanuit het Best Value Procurement (BVP) principe. Deze prestatie-inkoop is gebaseerd op het creëren van de meeste waarde, waarbij leveranciers als specialist hun expertise maximaal kunnen laten zien. Samen met ArrangeGroup, de regiepartner van TenneT FM wordt de regieorganisatie gevormd. ArrangeGroup is hierbij verantwoordelijk voor de invulling van de servicedesk, het logistiek centrum en de servicediensten en de aansturing van diverse contractpartners, waaronder CSU. Samen met TenneT FM vormen de contractpartners het gezicht van een innovatieve, flexibele samenwerking.

Over TenneT

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) die werkzaam is in Nederland en Duitsland. Via hun hoogspanningsnet zorgen ze voor een betrouwbare en ononderbroken elektriciteitsvoorziening aan de 41 miljoen eindgebruikers in de markt. TenneT streeft ernaar om te voldoen aan de behoeften van haar belanghebbenden door verantwoordelijk, betrokken en verbonden te zijn.

Tennet-Fm-Klein

Fotografe: Babet Hogervorst

Boven vlnr: Aimé d’Hert, Klaas Bakker, Sander Koop

Onder vlnr: Wim Geijtenbeek, Ron Deurloo, Ingeborg Leene, Jan Willem Ormel

bel mij terug