ArrangeGroup

“Ik wil mensen verbinden en in hun facilitaire kracht zetten”

Geplaatst op: 13 Dec 2016

Marion Veltman-de Vries is in november bij ArrangeGroup gestart als Interim Regiomanager voor opdrachtgever Rabobank. In deze functie is ze verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening van diverse lokale Rabobanken in regio Midden-Nederland en een deel van Noord-Nederland.

Meer aandacht en begeleiding

Marion is aangenomen om samen met Remco Gogan de Facilitair Coördinatoren voor het Rabobank-account te begeleiden. Vanwege het grote aantal banken waar ArrangeGroup de facilitaire dienstverlening sinds dit jaar verzorgt, is de groep van coördinatoren snel gegroeid. Marion vertelt hierover: “Samen met Remco hebben we een nieuwe verdeling in de begeleiding gemaakt en kunnen we meer aandacht aan de coördinatoren en de lokale banken geven. Ook krijgen we meer tijd om ArrangeGroup op de kaart te zetten bij de diverse banken. We gaan eerst aan de slag met een goede basis bij de verschillende banken. Als dat allemaal goed gaat, kunnen we verder groeien. Dan hebben we voldoende tijd en aandacht om mee te denken met de bank in hun processen en verbeteringen. Daarnaast kunnen we ArrangeGroup als geheel laten groeien door nieuwe opdrachtgevers te verbinden met ArrangeGroup.”

Samen waarde toevoegen

Op de vraag wat haar doel als Interim Regiomanager is, antwoordt Marion: “Ik wil dat al onze medewerkers op de diverse locaties blij zijn én blij blijven met hun werkzaamheden. Juist door deze nieuwe verdeling kunnen we meer aandacht geven aan de coördinatoren, er fysiek voor ze zijn en ervoor zorgen dat zowel de coördinatoren als alle medewerkers op de bank de komende maanden waarde toevoegen. Ik wil ze het gevoel geven dat ze belangrijk zijn; zij hebben immers de leiding over de verschillende lokale banken. Zij moeten betrokken zijn bij hun medewerkers en de werkzaamheden. Als vervolgens de Servicemanager van de bank ook blij en enthousiast is, dan straalt dit uit op de gehele werkvloer.”

Slimmer organiseren

Een ander belangrijk doel van Marion is om de bank volledig te ontzorgen. “Juist door bepaalde processen en werkzaamheden slimmer te organiseren, wil ik de bank zo goed mogelijk bedienen. Ik wil hierbij ook kritisch zijn: komen we na wat we de bank belooft hebben? ArrangeGroup is een heel dynamisch bedrijf met een hoge mate aan enthousiasme en professionaliteit, waarbij ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Dit sluit goed aan op de wensen van de bank.”

Probleemoplossend vermogen

Marion heeft door haar werkverleden bij de Rabobank veel kennis over en ervaring met deze financiële instelling. Vooral door haar rol als Verandermanager bij verschillende locaties van de Rabobank, maar ook als Manager Facilitair en Marketing & Communicatie Manager. Daarnaast heeft ze diverse verandertrajecten geregeld binnen de zorg en de bouw. Marion: “Mijn afstudeeropdracht voor de master Facilities aan de Saxion Hogeschool in Deventer bestond uit een verandertraject. Misschien gek om te zeggen, maar ik houd van stress en ellende. Als ergens iets aan de hand is, wil ik het oplossen. Ik wil als interimmer kijken welke kansen er zijn en met het team dat overblijft met nieuwe energie samen iets opbouwen.”

Mensen in hun facilitaire kracht zetten

Marion heeft naast haar werk als interimmer een eigen coachingsbureau: “Ik coach managers en directeuren, maar ook mensen met relatieproblemen. Ik wil graag iedereen helpen door goed te luisteren en te kijken wat ik voor hen kan betekenen. Dit gebruik ik ook in mijn werk als Interim Regiomanager. Wat drijft mensen om bij ArrangeGroup te werken en hoe kan ik hen hierbij verder helpen? Daarnaast wil ik de coördinatoren met elkaar en met ArrangeGroup verbinden, zodat ze elkaar in hun facilitaire kracht zetten. Juist door elkaar ideeën te gunnen en als groep voor ArrangeGroup te werken, zodat we samen groeien en als hecht team samen verder komen”, aldus Marion.

 

 

Facilitaire kracht

Marion Veltman-de Vries, Interim Regiomanager bij ArrangeGroup

bel mij terug