NUTTIG Zeeburgereiland

Hospitality concept NUTTIG! live op Zeeburgereiland

Geplaatst op: 1 oktober 2018

De eerste vestiging van hospitality concept NUTTIG! is officieel geopend! Dit commerciële concept dat werk, wonen en plezier ondersteunt, is gevestigd in wooncomplex de BrouwerIJ op Zeeburgereiland. Gasten kunnen hier op ieder moment van de dag terecht voor goede koffie, lekker eten (ook to go!), een prettige werkplek en handige gemaksdiensten. Arrange Integrated en bedrijfscateraar Appel zijn samen verantwoordelijk voor het succes van NUTTIG! op Zeeburgereiland.

Nuttige services bij NUTTIG!

Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated, vertelt: “Vol trots kunnen wij vertellen dat NUTTIG! nu écht open is! In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verbouwing te realiseren. En met succes! Het is een prachtige locatie geworden waar je heerlijk kunt lunchen, prettig kunt werken en ‘s avonds gezellig kunt borrelen. Bij NUTTIG! kun je naast food en work ook terecht voor services en events. Via de NUTTIG!-app regel je eenvoudig verschillende gemaksdiensten, zoals een stomerijservice of de huur van statafels en gereedschap. En heb je zin om je verjaardag buiten de deur te vieren? Dat kan allemaal bij NUTTIG!”

Meerwaarde voor Zeeburgereiland

De opening van NUTTIG! is een meerwaarde voor Zeeburgereiland. Dit is een nieuwe stadswijk in aanbouw op een centraal gelegen locatie in Amsterdam te midden van ’t IJ. De wijk kenmerkt zich door het urban karakter en de vrijheid om zowel te werken als te ontspannen. NUTTIG! is hier een fijne aanvulling op volgens een bewoner van de BrouwerIJ: “Als bewoner vind ik het fijn dat er nu een plek is waar ik zowel met mijn vrienden naar toe kan, als waar ik zakelijke relaties mee naar toe kan nemen. En dat alles op loopafstand van mijn huis. Daarnaast kan ik gemaksdiensten, zoals de stomerij, eenvoudig via de NUTTIG! app regelen. Hierdoor hoef ik niet zelf naar een stomerij, maar worden mijn kleren opgehaald en netjes bij NUTTIG! afgeleverd.”

Betrokken partijen

Hospitality concept NUTTIG! is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende partners: Enbiun (conceptontwikkelaar), CBRE Global Investors (vastgoedontwikkelaar), MVGM Wonen (vastgoedregisseur), Verel Expo (interieurontwerper), JBV Management (bouwmanagement), The Office Service (aanbieder gemaks- en vitaliteitsdiensten) en Skopei (app-ontwikkelaar).

Kom snel een keer langs!

Kom langs en ervaar wat NUTTIG! voor jou kan betekenen! NUTTIG! is gevestigd in:

De BrouwerIJ
Eef Kamerbeekstraat 182-184
1095 MP Amsterdam

NUTTIG hospitality
NUTTIG! Zeeburgereiland