Wilfried Polman

Hospitality concept NUTTIG! gepresenteerd op het Facto Congres

Geplaatst op: 4 april 2018

ArrangeGroup is net als vorig jaar vertegenwoordigd op het Facto Congres dat dit jaar plaatsvindt op dinsdag 5 juni bij het Van der Valk Hotel in Veenendaal. Tijdens dit congres geven Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated, en Willemijn Brand, Verhuurmanager bij Jacobus Recourt / MVGM, een workshop over NUTTIG!. Een nieuw concept dat wonen, werken en plezier combineert.

Veranderende behoeftes

In veel kantoren worden facilitaire services nog grotendeels aangeboden in de kantooromgeving zelf, tijdens de traditionele kantoortijden. Maar de behoeftes van (jonge) professionals zijn vandaag de dag aan het verschuiven. Werken vindt namelijk niet alleen meer op kantoor plaats, maar overal, ook in de avond en in het weekend.

Bij dat leven passen andere dienstverleningsconcepten. Een (werk)concept waar je even binnen kunt lopen en waar een variëteit aan services wordt aangeboden. ArrangeGroup speelt hierop in met een nieuw hospitality concept genaamd: NUTTIG! Dit concept speelt in op de toenemende vraag naar ondersteuning in het dagelijks leven en combineert werken, wonen en plezier. 

Tijdens de workshop geven Simone en Willemijn informatie over de vijf onderdelen waar NUTTIG! uit bestaat (Food, Co-working, Retail, Services en Events). Ook vertellen zij over de veranderende behoeften in de markt, hoe het concept tot stand is gekomen en op welke manier het toepasbaar is binnen kantoren die meer activiteit, service en dynamiek willen.

Meer over NUTTIG!

Programma facilitair congres

De workshop over NUTTIG! wordt gegegeven tijdens het Facto Congres 2018 en vindt plaats op dinsdag 5 juni bij het Van der Valk Hotel in Veenendaal. Het thema van dit facilitaire congres is: FM The Next Step. Ruim 250 facilitaire professionals laten zich deze dag inspireren door adviseur Wouter Hart, volgen diverse workshops en sluiten af met een presentatie over omgaan met veranderingen, gegeven door Jaap Bressers. Congresdeelnemers volgen in totaal drie workshoprondes, waarbij onderwerpen als contractmanagement, lean, duurzaamheid en circulariteit onder andere naar voren komen. Mis dit inspirerende congres dus niet!

Facto Congres 2018

Datum: Dinsdag 5 juni
Thema: FM The Next Step
Locatie: Hotel Van der Valk Veenendaal
Workshop: Nieuw Hospitality concept NUTTIG!
Tijden workshop NUTTIG!: 11:30 – 12:30 en 15:00 – 16:00 uur

Neem contact met ons op!