Stijn-von-der-Fuhr

HEYDAY en ArrangeGroup bundelen hun krachten

Geplaatst op: 4 november 2021

Vol trots mogen we je vertellen dat ArrangeGroup en HEYDAY de handen ineen slaan. Samen gaan we verder als één organisatie, onder de vlag van HEYDAY. Hierdoor groeit het bedrijf uit tot 700 medewerkers en is daarmee de grootste facilitair aanbieder van interim en consultancy dienstverlening en een sterkere speler in de IFM-markt in Nederland. We combineren het beste van beide werelden. Zo kunnen we de groei en ambitie van onze klanten en medewerkers nog beter faciliteren en hebben we nog meer te bieden.

Meer aandacht voor facilitair management

HEYDAY en ArrangeGroup kennen veel overeenkomsten, zoals hun gedeelde gedrevenheid en liefde voor het facilitaire vak. Beide bedrijven kennen daarnaast een complementaire cultuur, waardoor HEYDAY en ArrangeGroup elkaar aanvullen. HEYDAY is procesgeoriënteerd en gestructureerd, hanteert een onderzoeksmatige aanpak en heeft een sterk facilitair fundament. ArrangeGroup is een ondernemende, innoverende en actiegerichte organisatie. Het combineren van deze krachten biedt de basis voor de krachtenbundeling.

Ondernemerschap hoog in het vaandel

“Dat we elkaar zo goed weten aan te vullen, zorgt er onder meer voor dat we nu uitgroeien tot de grootste consultancy- en interim dienstverlener op facilitair gebied in Nederland. Bovendien breiden we ons IFM-portfolio verder uit met aansprekende opdrachtgevers”, vertelt Remko Stolk, Algemeen Directeur bij HEYDAY. “ArrangeGroup heeft altijd ongekend ondernemerschap laten zien en dat is iets wat bij HEYDAY ook hoog in het vaandel staat. Gezamenlijk zijn we flexibeler en kunnen zo nog sneller inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt.”

Arjan Elst en Sander Koop gaan nieuwe functies vervullen binnen het managementteam van HEYDAY. “De kennis en procesmatige aanpak van HEYDAY vult het ondernemende en enthousiasme van ArrangeGroup aan, en andersom. Voor onze medewerkers en klanten heeft het samengaan direct meerwaarde. Bovendien zijn we als werkgever aantrekkelijker door de cultuurmix en een breed portfolio aan projecten en klanten”, licht Arjan Elst, mede-eigenaar van ArrangeGroup, toe. “Daarbij is HEYDAY onderdeel van ADG dienstengroep, een familiebedrijf dat de strategie heeft om te bouwen aan een duurzame onderneming voor de volgende generatie.”

Vergroting van kennis en expertise

Doordat ArrangeGroup samengaat met HEYDAY, wordt het aantal facilitaire professionals vergroot en neemt de beschikbare kennis en expertise eveneens sterk toe. Volgens beide bedrijven past dit bij de ontwikkelingen van het vakgebied en de vraag vanuit de markt. Sander Koop, mede-eigenaar van ArrangeGroup: “Er is steeds meer behoefte aan gedegen consultancy- en interim experts. Voor veel organisaties vormt dit, zeker in onzekere tijden, de nodige verlichting in de continue zoektocht naar nieuw talent. Door het beste van beide werelden te bundelen, zijn we wendbaarder en kunnen we onze klanten in elke situatie de juiste aanpak bieden. Ook onze IFM- en hospitality klanten profiteren hiervan.”

Daarnaast heeft het facilitaire vakgebied volgens de twee partijen het afgelopen jaar een boost gekregen. “Het belang van die expertise wordt steeds meer ingezien. Facilitaire experts zijn steeds vaker in de boardroom terug te vinden. Dit heeft door de uitbraak van het coronavirus bovendien een extra impuls gehad”, legt Koop uit. “Het zorgt duidelijk voor een professionalisering van het vak, en daar sluit deze krachtenbundeling naadloos op aan.”

HEYDAY en ArrangeGroup klein
Naar nieuwsoverzicht
Neem contact op!