Wilfried Polman

Het verhaal van … Wanda Koelewijn als Interim Office Manager

Geplaatst op: 31 oktober 2018

Ik ben Wanda en na de opleiding Facility Management aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort ben ik bij de servicedesk van mijn afstudeerstage blijven hangen. Een PPS project waardoor de inrichting van de servicedesk erg interessant was qua contractafspraken en alles net wat anders dan normaal verloopt. Daarna werd het tijd voor een volgende stap in mijn facilitaire carrière. Een paar korte opdrachten volgden, waardoor ik stiekem al een kijkje nam in de facilitaire interim-wereld.  Tijdens mijn opdracht bij Nyenrode maakte ik voor het eerst kennis met Arrange Interim.

Het verhaal van … Wanda

Naam: Wanda Koelewijn
Functie: Interim Professional bij Arrange Interim
Opdrachtgever: een technologisch bedrijf gericht op de reiswereld
Opdracht: Office Manager

In januari 2018 ben ik als ‘echte’ interimmer aan de slag gegaan en mocht ik gelijk op opdracht als Technisch Coördinator bij KPMG. Sinds januari is die afdeling weer in eigen beheer, waarbij ik te maken had met alle technische en bouwkundige zaken op de twaalf panden van KPMG. Als vaste standplaats het mega kantoor aan de A9 in Amstelveen en de uitstapjes naar de andere kantoren voor beheerdersoverleggen. Ik gaf leiding aan twee monteurs, monitorde de storingen en hersteltijden, was betrokken bij grote werkzaamheden en omdat het FMIS nog in de startfase was, kon ik hier ook veel aanbevelingen voor geven.

Een super leuke opdracht waarin ik veel geleerd heb en mijn technische kennis en interesses verder ontwikkeld heb. Toen kwam mijn opdracht ten einde en voelde ik voor het eerst het interim-gevoel zonder opdracht. Wat doe je op die dagen, hoe lang gaat het duren en hoe nu verder?

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe opdracht

In die tijd ben ik meer van ArrangeGroup te weten gekomen, heb ik collega’s bezocht en ben ik actief geweest met een aantal interne projecten uit de digitale kaartenbak. Gelukkig duurde deze periode niet lang. Stiekem ben ik erg blij om na twee weken weer op opdracht te kunnen, dit keer als Interim Office Manager bij een technologisch bedrijf gericht op de reiswereld.

Dit bekende bedrijf heeft meerdere panden waar ik de zuidas onder mijn hoede heb. Het gebouw waar ik verantwoordelijk voor ben is zo nieuw dat de afdelingsopleveringen in afronding zijn en ook in het gebouw nog de nodige werkzaamheden uitgevoerd worden, waar ik mijn technische kennis goed bij in kan zetten.

Het is een leuke organisatie en hier is van alles te doen. Tot nu toe is geen één dag hetzelfde geweest. De dagen vliegen voorbij en het voelt ook weer als eigen (je vergeet bijna dat je als interimmer bij Arrange Interim werkt en onze interne community in de gaten moet houden voor updates). Nu ik bezig ben met het inwerken van mijn vervanging en de overdracht dichterbij komt, verheug ik me weer op een nieuwe opdracht en ben ik heel blij dit als Arranger te kunnen doen.

Neem contact met ons op!