Vivian Meulenveld (medium)

Het verhaal van Maik, Facilitair Coördinator bij Arrange Integrated

Geplaatst op: 3 juni 2019

Het is nu ruim vier 4 jaar geleden dat Maik Hegt is begonnen bij Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup. Maik startte als Servicemedewerker en heeft ondertussen een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Momenteel is hij werkzaam als Facilitair Coördinator bij TenneT. In een interview vertelt Maik over de ontwikkeling die hij heeft doorlopen en over zijn ervaringen met ArrangeGroup.

Het verhaal van Maik

Naam: Maik Hegt
Functie: Facilitair Coördinator
BV: Arrange Integrated

Hoe ben je bij ArrangeGroup terechtgekomen?

Nadat ik in 2013 mijn studie Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen had afgerond, ben ik aan de slag gegaan als Algemeen Winkelmedewerker bij Intratuin. Daar hield ik mij vooral bezig met de verkoop, klachtenafhandeling, klant- en leveranciersrelaties, voorraadbeheer en het verbouwen van de afdeling. Een leuke functie, maar ik ambieerde een baan die meer aansloot bij mijn studie. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en zodoende in april 2015 bij ArrangeGroup gestart. Ik begon als Servicemedewerker bij TenneT via Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup.

Hoe heb jij je binnen ArrangeGroup ontwikkeld?

De functie als Servicemedewerker bij TenneT was mijn eerste stap binnen het facilitaire werkveld sinds mijn studie. In deze functie heb ik veel geleerd over het vak en de operationele facetten van de dienstverlening. Ik heb mezelf in deze rol goed kunnen ontwikkelen en na twee jaar ben ik gaan nadenken over mijn volgende stap in mijn carrière. Ik had de ambitie om de stap naar een leidinggevende functie te maken, wat ik dan ook kenbaar heb gemaakt tijdens één van mijn voortgangsgesprekken met mijn eigen leidinggevende. Vrij kort na dit gesprek zijn er wat ontwikkelingen geweest binnen het team en kwam de functie Facilitair Coördinator van het team Logistiek Centrum bij TenneT vrij. Mij is gevraagd om deze rol op me te nemen. Uiteraard was ik ontzettend enthousiast en heb deze stap toen in maart 2017 gemaakt. In december 2018 kreeg ik ook het team Powerdesk onder mijn leiding. Nu ben ik Coördinator van zowel het Logistiek Centrum als de Powerdesk binnen TenneT. Ik ben ArrangeGroup nog steeds heel dankbaar voor deze kans en het vertrouwen dat ze me geven.

TenneT-MCE

Hoofdkantoor TenneT in Arnhem

Hoe ziet jouw dag als Facilitair Coördinator eruit?

Als Facilitair Coördinator ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening binnen TenneT. Het Logistiek Centrum en de Powerdesk verzorgen dagelijks de operationele taken voor TenneT. Vanuit ArrangeGroup verzorgen wij de dienstverlening op het hoofdkantoor in Arnhem, maar ook verschillende voor regiokantoren in Nederland. Als Facilitair Coördinator ben ik in eerste instantie aanspreekpunt voor de klant en daarnaast ben ik er voor mijn team. Vanuit mijn rol ondersteun ik hen in de dagelijkse dienstverlening.

Leiderschapsprogramma en OR-lid?

Vanuit ArrangeGroup kreeg ik de kans om deel te nemen aan het leiderschapsprogramma, dat vorig jaar is gestart. Dit bevalt heel erg goed. Voor mijn ontwikkeling als leidinggevende krijg ik in dit programma veel handige informatie, tips & tricks, welke ik direct in de praktijk kan brengen.
Sinds kort ben ik ook lid van de Ondernemings Raad van ArrangeGroup, waarbij ik actief betrokken ben bij het ondernemingsbeleid van de organisatie en de personeelsbelangen.

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!