Wilfried Polman

Het verhaal van … Lisa, Allround Facilitair Medewerker bij Nutreco

Geplaatst op: 15 februari 2019

In juli 2017 ben ik begonnen bij Arrange Integrated en sindsdien ben ik werkzaam geweest voor twee verschillende opdrachtgevers. Na mijn opleiding Facility Management ben ik gestart als Supportmedewerker voor diverse locaties van de Rabobank. Sinds juni 2018 werk ik voor Nutreco als Allround Facilitair Medewerker en ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van facilitaire diensten, maar ook voor projecten, contract- en leveranciersmanagement. Een leuke opdracht waar ik mijn enthousiasme in kwijt kan!

Het verhaal van … Lisa

Naam: Lisa van Wijk
Functie: Allround Facilitair Medewerker
BV: Arrange Integrated

Het facilitaire oog

Op dit moment werk ik namens Arrange Integrated bij Nutreco in Amersfoort, samen met nog vier andere Arrange collega‘s. Ons doel is het dagelijks ontzorgen van de klant op facilitair gebied. Wij zijn, samen met de andere inhouse-leveranciers zoals catering, schoonmaak en beveiliging, het facilitaire oog van Nutreco en spelen proactief in op situaties die zich voordoen op de werkvloer.

Een fijne samenwerking

Wat ik het leukst vind aan werken bij Arrange Integrated is het contact met andere Arrangers. Het gevoel van ‘samen‘ is heel groot. Je werkt niet alleen met je eigen team op locatie, maar bent tevens verbonden met andere collega‘s binnen en buiten je eigen BV. Door aanwezig te zijn bij de diverse (fun) bijeenkomsten leer je veel collega‘s kennen en tegelijkertijd zijn dit geschikte momenten om kennis uit te wisselen en ideeën op te doen.

Actief kennis delen

Naast de bijeenkomsten die regelmatig worden georganiseerd, kent Arrange Integrated ook een kennisplatform waar ik actief aan deelneem: Brain2Share. Dit platform bestaat uit collega‘s die graag meer willen betekenen voor de organisatie en zich continu willen verbeteren. Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van een toekomstvisie, om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Interessante opleidingen en trainingen

Binnen Arrange Integrated krijg je de mogelijkheid om interessante opleidingen en trainingen te volgen. Welke opleiding je aangeboden krijgt is afhankelijk van jouw eigen ontwikkelgesprek, iets waar je zelf de regie over hebt. Zelf neem ik op dit moment deel aan een leiderschapsprogramma, waarin ik te maken krijg met de diverse aspecten van (persoonlijk) leiderschap en waarin ik mijn eigen visie op leiderschap kan ontwikkelen. Erg leuk en leerzaam, dus dit programma raad ik zeker aan andere collega’s aan!

Believe & Go For It!

De kernwaarden van ArrangeGroup, waar Arrange Integrated onderdeel van uitmaakt, sluit goed aan op mijn eigen mentaliteit: Believe & Go For It! Binnen de organisatie geldt dat wanneer dat je een goed idee hebt en dit goed kan onderbouwen, niets te gek is. Nog voordat je weet of het daadwerkelijk succesvol wordt, krijg je de ruimte en de middelen om zaken op te starten en uit te voeren. Wanneer je uiteindelijk resultaat behaald is dat supergaaf. Dit is de kracht van ArrangeGroup!

Bekijk hieronder onze film waarin Lisa vertelt over haar werkzaamheden bij Arrange Integrated.

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!