Wilfried Polman

Het verhaal van … Jeroen, Projectleider Inrichting bij De Nieuwe Stad

Geplaatst op: 4 februari 2019

In juni 2016 ben ik gestart als Senior Facility Manager bij Arrange Interim. Na een groot aantal jaren in dienst geweest te zijn bij de gemeente Lelystad was het tijd voor iets anders, iets nieuws. Arrange Interim kwam toen op mijn pad en via hen ben ik twee en half jaar geleden gestart als Facility Manager bij de Haagse Hogeschool. Na in het verleden twee studies te hebben gevolgd, Facility Management en MBA, vond ik het erg leuk om voor een onderwijsorganisatie te werken. Na diverse interessante opdrachten te hebben gedaan ben ik momenteel werkzaam als Projectleider Inrichting bij De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Het verhaal van … Jeroen

Naam: Jeroen Planjer
Functie: Senior Facility Manager bij Arrange Interim
Opdrachtgever: De Nieuwe Stad
Opdracht: Projectleider Inrichting

De snoepwinkel van Arrange Interim

In het afgelopen jaar heb ik een aantal verschillende opdrachten mogen doen bij Arrange Interim. Na mijn opdracht bij de Haagse Hogeschool ben ik gestart als Transitie Manager bij Philips Drachten voor ISS Facility Services. Vervolgens heb ik bij Danone op Schiphol mijn Arrange-collega ondersteunt bij haar opstart en heb ik een aantal adviestrajecten gedaan. Voor PostNL was ik enkele maanden verantwoordelijk voor alle soft en hard services in Nederland. Voor Sodexo heb ik de voorbereidingen gedaan voor de transitie bij Astellas in Leiden. Tussen de opdrachten door heb ik een aantal weken mogen lesgeven bij de Saxion Hogeschool in Enschede. Kortom een boeiend, afwisselend, maar vooral erg leuk jaar!

De passie voor FM delen

Een ander leuk onderdeel van mijn functie is het samenwerken, ondersteunen, begeleiden en adviseren van collega’s binnen Arrange Interim. Mijn collega’s werken allemaal in het facilitaire werkveld. We delen de passie voor Facility Management. De groep interimmers is divers qua achtergrond, kennis en ervaring. Dit maakt dat iedereen met vragen bij iemand anders terecht kan. Er is altijd wel iemand die het antwoord op de vraag en/of de ervaring heeft met dat specifieke onderwerp.

De Nieuwe Stad

In januari ben ik gestart als Projectleider Inrichting bij De Nieuwe Stad in Amersfoort. Voor de eigenaar Schipper Bosch ga ik het pand inrichten en voorzien van facilitaire diensten. Schipper Bosch heeft samen met de gemeente Amersfoort, bewoners, huurders en andere stakeholders het voormalig Oliemolenkwartier in Amersfoort getransformeerd tot een vernieuwende en bruisende plek: De Nieuwe Stad. Het is een dynamische microstad met ruimte om te werken, leren en verblijven. Een levendige en sociale plek met festivals, een poppodium, restaurants, gedeelde moestuinbakken en een sterke lokale gemeenschap. De bewoners vormen een mix van grote en kleine bedrijven, afkomstig uit verschillende sectoren, variërend van zakelijke dienstverlening en onderwijs tot horeca en cultuur.

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!