Vivian Meulenveld (medium)

Het verhaal van Devon, Facility Host bij Arrange Interim

Geplaatst op: 2 september 2019

Na een drukke periode van studeren en een start op de arbeidsmarkt, ben ik afgelopen maart begonnen bij Arrange Interim. Ik werk momenteel als Facility Host bij één van de zeven multifunctionele centra van de Gemeente Arnhem: MFC de Omnibus. Een ontzettend afwisselende en zelfstandige functie, waar ik mijn kennis en ervaring goed kwijt kan.

Het verhaal van Devon

Naam: Devon Baars 
Functie: Facility Host bij Gemeente Arnhem
BV: Arrange Interim

Mijn rol als Facility Host

Binnen de Gemeente Arnhem zijn er zeven multifunctionele centra. Ik ben Facility Host bij één daarvan: MFC de Omnibus. In dit pand zitten drie basisscholen, een peuterspeelzaal, een kinderopvang, een consultatiebureau, een wijkteam en een informatiecentrum voor de wijk gevestigd. Als Facility Host heb ik dagelijks contact met interne en externe huurders, leveranciers en bezoekers van dit pand voor het aannemen en verwerken van meldingen en reserveringen. Daarnaast heb ik een actieve rol bij het signaleren van onderhoud en het inplannen daarvan, ontvang ik leveranciers en begeleid ik deze, ben ik verantwoordelijk voor de vrijwilligerscoördinatie (zes vrijwilligers) en tevens verantwoordelijk voor de BHV coördinatie.

Een afwisselende, zelfstandige functie

MFC de Omnibus telt in totaal meer dan 900 gebruikers wat ervoor zorgt dat geen dag hetzelfde is. Ik kan één dag van te voren dingen plannen, maar in de praktijk komt het vaak voor dat dit anders loopt, wat ik juist ontzettend leuk vindt. Ook zijn kinderen de grootste gebruikersgroep van dit pand. Dat is wel even anders dan bij bijvoorbeeld een kantoorpand en brengt andere uitdagingen met zich mee. Als starter is het een ontzettend leuke functie om mee te beginnen, aangezien je bezig bent met FM op operationeel niveau. Het is een zelfstandige functie waardoor je soms in feite je eigen winkeltje runt. Binnen de Omnibus zijn de activiteiten gericht op ontmoeten en samen met partijen een bijdrage leveren aan het bevorderen van de betrokkenheid binnen de wijk. Het is leuk om hier indirect een bijdrage aan te kunnen leveren.

“Kinderen zijn de grootste gebruikersgroep van dit pand. Dat is wel even anders dan bij bijvoorbeeld een kantoorpand en brengt andere uitdagingen met zich mee.”

De weg naar ArrangeGroup

Uiteraard kwam ik niet ‘zomaar’ in dienst bij ArrangeGroup, daar ging een periode van hard studeren en enige werkervaring aan vooraf. Ik heb de opleiding HBO Facility Management gevolgd aan de Haagse Hogeschool en aanvullend het honoursprogramma van deze opleiding. Ook heb ik de minors FM & Real Estate en FM & Events doorlopen. In juli 2018 ben ik afgestudeerd en werkzaam gebleven bij het bedrijf waar ik tijdens mijn studie facilitaire werkervaring opdeed. Ik ben hier na het behalen van mijn diploma gestart als VCA/FM Coördinator, waarbij ik gedetacheerd was bij een farmaceutische organisatie. Een goede plek om werkervaring op te doen aangezien ik daar betrokken werd bij onder andere interne verhuizingen en verbouwingen.

Jong, dynamisch en betrokken

In maart 2019 ben ik gestart bij Arrange Interim, echter kende ik de organisatie al langer. Tijdens de speeddates aan het einde van het afstudeertraject van mijn opleiding kwam ik voor het eerst in contact met ArrangeGroup. Een organisatie die mij direct aansprak. Op dat moment was ik alleen (nog) niet op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na het opdoen van werkervaring bij mijn vorige werkgever was ik toe aan iets nieuws en dacht ik meteen aan ArrangeGroup. Ik zie de organisatie als een jonge, dynamische en gastvrije organisatie waar veel aandacht is voor de werknemers, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ondanks dat ik op interimbasis werkzaam ben, en dus niet altijd op het kantoor in Hilversum aanwezig ben, voel ik mij wel altijd verbonden met ArrangeGroup. Dat kan komen door een belletje, door een borrel of bijvoorbeeld het Interim weekend weg. They got my back.

Mijn facilitaire droom

Ook binnen Arrange Interim wil ik mij verder blijven ontwikkelen. Sinds ik in dienst ben heb ik naast het uitvoeren van diverse opdrachten ook mijn BHV diploma behaald en daarnaast mijn Lean Yellow Belt binnen het opleidingsprogramma van ArrangeGroup afgerond. Mijn facilitaire droom? Ik heb een passie voor dieren en ga graag naar de dierentuin. Facility Manager in een dierentuin is voor mij dan ook een droombaan.

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!