Vivian Meulenveld (medium)

Het verhaal van Chantal, Community Manager bij Arrange Integrated

Geplaatst op: 28 maart 2019

Ik ben Chantal en in juni 2018 ben ik gestart als Community Manager bij Arrange Integrated. In deze functie ben ik het eerste aanspreekpunt op locatie voor de bewoners van De BrouwerIJ, een wooncomplex op Zeeburgereiland in Amsterdam. Daarnaast heb ik een belangrijke rol bij het verbinden van de bewoners en organiseer ik evenementen voor hen.

Het verhaal van Chantal

Naam: Chantal Stoelwinder
Functie: Community Manager (Hospitality Medewerker)
BV: Arrange Integrated

Mijn rol als Community Manager

Momenteel werk ik als Community Manager, ook wel Hospitality Medewerker genoemd, bij de BrouwerIJ op Zeeburgereiland in Amsterdam. In deze rol ben ik de schakel tussen de opdrachtgever, de bewoners en de leveranciers. Mijn werkzaamheden zijn afwisselend. Allereerst houd ik mij bezig met het controleren van het complex op gebreken en geef deze door aan de opdrachtgever. Daarnaast begeleid ik de verschillende leveranciers, bijvoorbeeld het serviceteam, de aannemer of postbezorgers. Ook sta ik bewoners te woord, informeer ik hen over lopende zaken en organiseer ik evenementen voor hen. Hierbij kan gedacht worden aan een borrel, een zomeractiviteit of een EHBO-cursus.

Een leuke en uitdagende functie

Initiatiefrijk, besluitvaardig, creatief en doelgericht zijn competenties die goed bij mij passen. Ik sta klaar voor nieuwe uitdagingen en pak elke mogelijkheid met beide handen aan. Verder ben ik leergierig en deel ik graag mijn kennis met anderen. In mijn functie als Community Manager heb ik veel contact met verschillende personen en heb ik diverse administratieve taken. Op deze manier kan ik mijn kwaliteiten divers inzetten. Dit maakt mijn werk dynamisch en zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Een ontzettend leuke en uitdagende functie, waarbij ik Facilitair met Hospitality combineer.

Huidige opdrachtgever

Mijn huidige opdrachtgever is MVGM. Dit is een vastgoedbedrijf dat het vastgoedmanagement uit handen neemt bij zijn opdrachtgevers. Zij doen onder andere verhuur en onderhoud met als belangrijkste doel het woongemak voor bewoners te vergroten. MVGM werkt voor een variëteit aan opdrachtgevers, waaronder het wooncomplex De BrouwerIJ te Amsterdam, waar ik momenteel werkzaam ben.

Ruime ervaring in hospitality

Ik heb zo’n tien jaar werkervaring in de hospitality branche. Ik ben gestart als Servicedesk Medewerker in een wildwaterbaan-complex en ben doorgegroeid tot leidinggevende van een team van twaalf personen. Uiteindelijk werkte ik aan projecten om het hospitality-niveau van bedrijven naar een hoger niveau te tillen (met het huidige team of met een nieuw team). Dit deed ik met veel plezier vanuit de functie van Hospitality Coördinator. In februari 2018 werd ik moeder en veranderde mijn prioriteiten. Zodoende sloten de kernwaarden van het bedrijf waar ik op dat moment werkte niet meer aan bij mij als persoon en was ik daarnaast toe aan een nieuwe uitdaging. ArrangeGroup kwam toen op mijn pad en gaf mij een mooie kans om Hospitality en Facilitair te combineren. Een enorme verfrissing en een functie die mij de mogelijkheid geeft dit nieuwe concept tot leven te brengen.

Naar het nieuwsoverzicht
Neem contact met ons op!