ArrangeGroup

Hercertificering PRINCE2® van start voor ArrangeGroup professionals en alumni

Geplaatst op: 12 Jan 2015

Het thema projectmanagement staat in 2015 bij veel organisaties op de agenda. Het specialisme is continu onderhevig aan verandering. Het blijft dus een kunst om projecten realistisch en flexibel te managen in de huidige maatschappij. Een stevige basis van kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement is daarbij onmisbaar. Dit is precies de reden dat ArrangeGroup haar professionals, managers en alumni de kans biedt voor hercertificering PRINCE2 Practioner. Door middel van een training en examen is het PRINCE2 diploma weer vijf jaar geldig.

Hercertificering PRINCE2

Rolf Teekens van opleidingsinstituut ISES neemt deze hercertificering voor zijn rekening. Op basis van project- en omgevingskarakteristieken kan de gecertificeerde een project ‘op maat maken’ uitgaande van de PRINCE2-principes. De gecertificeerde is in staat het project op te zetten en uit te voeren binnen de gestelde performance doelen voor tijd, kosten, kwaliteit, scope, benefits en risico’s. Bij verandering van de ‘Business Case’ kan men de noodzakelijke aanpassingen expliciet bespreekbaar en beheersbaar maken, om het project door een veranderende bedrijfsomgeving te begeleiden.

World FM Day

Belang van kennisontwikkeling

ArrangeGroup is nauw betrokken bij het ontwikkelen van professionals en organisaties. Door de juiste kennis en vaardigheden zet ArrangeGroup opdrachtgevers en mensen in hun kracht. De waarde van kennis wordt vooral bepaald door het delen van deze expertise met de juiste mensen. Daarom is ArrangeGroup altijd bezig met het ontwikkelen van kennis om deze vervolgens te delen met haar professionals en relaties. Vanuit toekomstige veranderingen, innovaties en actuele thema’s wordt relevante kennis progressief opgebouwd en ingezet. Hiermee onderschrijft ArrangeGroup haar eigen mission statement “Empowering People and Business”.

ba5807d8507c366422a59258f5ef67fc_f201

bel mij terug