Wilfried Polman

Heb je al gehoord over NUTTIG!?

Geplaatst op: 18 juli 2018

Trots en blij mogen wij vertellen dat wij de sleutel van NUTTIG! hebben ontvangen. De ruimte is opgeleverd, dus samen met onze partner Appèl zijn wij gestart met de verbouwing en de afwerking. In september 2018 opent de eerste vestiging van NUTTIG! in wooncomplex De BrouwerIJ op Zeeburgereiland. Vol enthousiasme vertelt Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated, over dit concept waar horeca en facilitair bij elkaar komen.

Wat is NUTTIG! ook alweer?

“NUTTIG! is een nieuw commercieel hospitality concept dat werk, wonen en plezier ondersteunt. Een integraal concept, gelanceerd door Arrange Integrated en bedrijfscateraar Appèl, waar je op ieder moment van de dag terecht kunt voor verschillende activiteiten.”

Wat voor activiteiten bedoel je hiermee?

“Bij NUTTIG! kun je terecht voor food, services, retail, work en events. Kom een dagje bij ons werken, geniet van goede koffie en een lekkere lunch, haal gelijk je schoenen op die terugkomen van de schoenmaker, bestel een gezonde maaltijd voor thuis en koop nog snel een bierpakketje voor je jarige vriend! Ook huur je handige spullen bij ons, zoals een travelbag of boormachine. En heb je zin om je verjaardag buiten de deur te vieren? Dat kan allemaal bij NUTTIG!”

Wanneer is de opening?

“In september 2018 opent de eerste vestiging van NUTTIG! in wooncomplex De BrouwerIJ op Zeeburgereiland. Het Zeeburgereiland is een nieuwe stadswijk in aanbouw op een centraal gelegen locatie in Amsterdam te midden van ’t IJ. Op dit moment zijn wij druk met de verbouwing en de afwerking van de ruimte. Heel gaaf dat de start in zicht komt. Bijzonder dat onze ideeën nu écht werkelijkheid worden.”

Wat moet er allemaal nog gebeuren voor de opening?

“Wij zijn nu bezig met het samenstellen van een passend assortiment en de menukaart. Denk aan de keuze voor lokale biertjes en de lekkerste lunchgerechten. Al het meubilair is inmiddels besteld en de kleurkeuzes omtrent de styling van de ruimtes zijn gemaakt. Morgen heb ik een brainstorm over de deelproducten die wij via de NUTTIG!-app gaan aanbieden. Ook de ontwikkeling van de app schiet al op.”

Nuttig concept
Nuttig concept

En de opening laten jullie zeker niet onopgemerkt voorbij gaan?

“Zeker niet, er komt een spetterend openingsevent voor buurtbewoners en iedereen die langskomt om de opening met ons mee te vieren. We maken er een feestje van, zodat iedereen op een leuke manier kennismaakt met NUTTIG!.”

Voor wie kan NUTTIG! nuttig zijn?

“Op Zeeburgereiland is NUTTIG! een aanwinst voor de buurtbewoners. De stadswijk is nog in aanbouw en met NUTTIG! brengen wij leven in de ´Brouwerij´. Naast NUTTIG! in een woonwijk is dit concept ook goed toepasbaar bij grotere bedrijven, als onderdeel van vastgoedontwikkeling, om daarmee een gezellige plek te bieden waar mensen werken, eten en elkaar ontmoeten. Hiermee voegen wij waarde toe aan de locatie.”

“Kom een dagje bij ons werken, geniet van goede koffie, haal gelijk je schoenen op die terugkomen van de schoenmaker en koop nog snel een bierpakketje voor je jarige vriend!”

 

Wat is jouw rol eigenlijk bij dit concept?

“Mijn rol is om te zorgen dat wij inspelen op de vragen in de markt. Vanuit Arrange Integrated ben ik verantwoordelijk om te zorgen dat dit concept gerealiseerd wordt en dat het straks live gaat, zoals we het bedacht hebben. Hiervoor werk ik veel samen met Appèl om krachten en expertises te bundelen en er samen een succes van te maken. In de toekomst blijf ik betrokken bij de doorontwikkeling van NUTTIG! en de uitbreiding op nieuwe locaties.”

En hoorde ik nou dat de website live is gegaan?

“Wij zijn de afgelopen tijd ook online druk geweest voor NUTTIG!. Met als resultaat: een prachtige site. Hier vind je meer informatie over de vijf modules en de verschillende doelgroepen. Ook lees je hier meer informatie over de eerste vestiging waar NUTTIG! live gaat.”

Volg je NUTTIG! al?

“Leuke nieuwtjes en feiten over de bouw, de start en acties van NUTTIG! kun je volgen op onze social media kanalen. Dit mag je echt niet missen, dus volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!”