ArrangeGroup

Hardlopen met ArrangeGroup

Geplaatst op: 25 Jul 2012

Ook in 2012 is ArrangeGroup weer deelnemer van de “Utrechtse Heuvelrug Estafetteloop”, de populaire dag in het teken van hardlopen. Traditiegetrouw nodigen we al onze medewerkers en relaties uit om samen deze unieke dag te beleven.

Estafetteloop voor ArrangeGroup

Op zondag 30 september aanstaande staat er weer een nieuwe, schitterende tocht van 100 km gepland voor de medewerkers van ArrangeGroup. De route begint en eindigt net zoals vorige jaren in Amersfoort. Het is een estafetteloop over 10 etappes van 10 kilometer en loopt voornamelijk over de Utrechtse Heuvelrug. Verschillende estafettes van verschillende zwaarte wat de klimmetjes betreft. In de laatste etappes lopen we langs het Valleikanaal, de Grift, Landgoed Den Treek en over de duinen in Soest terug naar Amersfoort.

Klik hier voor meer informatie over het hardlopen.

Het team

Een team bestaat uit 10 deelnemers (=10 km per deelnemer). Per estafette is er één loper, actief gesteund en gecoacht door 2 fietsers. Eén als begeleider bij de loper en één die vooruit fietst voor de verkenning van de route. De resterende 7 atleten worden per busje via een andere route naar de wisselpunten gedirigeerd. Uiteraard is het ook mogelijk minder of meer dan 10 kilometer te hardlopen.

Deelnemen aan deze gezellige, maar zeker sportieve Estafetteloop? Geef je dan snel op! Dat kan via het e-mailadres info@arrangegroup.nl. Graag ontvangen we uw aanmelding voor 15 augustus 2012.

bel mij terug