Pancras Evers

Groei ArrangeGroup zorgt voor versterking

Geplaatst op: 22 december 2016

Facilitair dienstverlener ArrangeGroup heeft een enorme groei gerealiseerd. Deze groei in omvang en dienstverlening is ontstaan door de vele opdrachten op het gebied van Interim & Adviesdiensten en toonaangevende Facility Management & Managing Agent contracten. Om het succes verder uit te bouwen heeft ArrangeGroup besloten beide dienstverleningen kracht bij te zetten. Mede daarom breidt ArrangeGroup haar directieteam uit met Pancras Evers. Pancras gaat als toekomstig mede-eigenaar een belangrijke bijdrage leveren aan het ondernemerschap en de uitbouw van ArrangeGroup. Hij wordt verantwoordelijk voor de Facility Management- & Managing Agent contracten.

Trots op succes

Arjan Elst en Sander Koop, Owners & Directors van ArrangeGroup, zijn erg trots op de gerealiseerde groei en de aanstelling van Pancras: “Met de aanstelling van Pancras Evers hebben we een mooie aanvulling op ons directieteam en dit past goed bij onze keuze voor participerende directieleden. We kennen elkaar al ruim zestien jaar, vanaf ons eerste uur. Pancras heeft als voormalig Commercieel Directeur van AAFM Facility Management veel ervaring met Integrated Facility Management en kan een sterke bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van deze propositie en onze organisatie.” Met deze aanscherping in koers en deze versterking van de directie geeft ArrangeGroup verder invulling aan haar ambitie: “De facility provider die werk en omgeving leuk maakt”.
Focus op Facility Management

De portefeuille van Pancras Evers bestaat uit de dienst Facility Management & Managing Agent met mooie contracten bij opdrachtgevers als Tennet, Rabobank en Saxenburgh Groep. Met deze dienstverlening richt ArrangeGroup zich op het ontzorgen van de opdrachtgever door het overnemen van facilitaire taken. ArrangeGroup streeft hier naar een verdere invulling van haar lenige regisseurs-principe. Dit betekent dat de dienstverlening specifiek op de situatie in te richten is en in sterke mate kan anticiperen op toekomstige veranderingen. Of het nu gaat om ondersteunende taken op operationeel niveau, aansturing op tactisch niveau of adviserende taken op strategisch niveau.

Bijdrage leveren aan ArrangeGroup

Pancras Evers, Directeur Facility Management & Managing Agent vertelt enthousiast over zijn aanstelling: “Ik ben zeer verheugd toe te mogen treden in de directie van ArrangeGroup, een gevestigde naam in Facility Management Nederland met heel mooie opdrachtgevers. ArrangeGroup is een zeer dynamisch ondernemend bedrijf met gepassioneerde medewerkers waar nog veel kansen liggen in de verdere doorontwikkeling van de dienstverlening. Ik kijk er naar uit om daar een bijdrage aan te mogen leveren.”

Pancras Evers

Pancras Evers, Directeur Facility Management & Managing Agent bij ArrangeGroup

Terug naar het nieuwsoverzicht