Housewarming

Geslaagde housewarming van ArrangeGroup

Geplaatst op: 23 januari 2018

Wat was het een geweldige dag! Het is fijn om te zien dat er zoveel relaties, familie, vrienden en (oud-)collega’s betrokken zijn bij ArrangeGroup. Zonder hen was onze housewarming niet zo succesvol geweest.

Speciale herinneringen

De groene loper lag uit, de ballonnen hingen klaar en onze gastvrouwen ontvingen de ruim 150 relaties, familieleden, vrienden en (oud-)collega’s voor het middagprogramma. Presentator Rens Merkelbach interviewde directeuren Sander Koop en Arjan Elst en vroeg naar markante momenten en speciale herinneringen tijdens hun zeventienjarige samenwerking. “De samenwerking met Arjan voelt als een tweede huwelijk. Het is bijzonder dat er nog steeds zoveel chemie tussen ons is.” aldus Sander. Arjan vult aan: “Gelukkig wel, want er zijn momenten dat ik Sander vaker zie en spreek dan het thuisfront.”

Gezellige setting

Na het interview met Arjan en Sander mochten de gasten het nieuwe kantoor van ArrangeGroup bewonderen. Onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door mede pandbewoner La Place, werden de gasten toegezongen door de akoestische band Moon About die flexibel door het kantoor en de gasten bewoog om zo in alle ruimtes extra sfeer te geven aan de housewarming. In deze informele en gezellige setting werden mooie gesprekken gevoerd die ons nog lang bij blijven. Ook de cadeaus waren overweldigend.

Feest

Bart Foundation

We vonden het hartverwarmend dat veel gasten een donatie gaven aan de Bart de Graaff Foundation. Bart is vroeger met BNN gestart in ons kantoorpand. Nadat Bart is overleden, heeft zijn zus Mirjam de Bart Foundation opgericht. Mirjam kreeg een cheque ter waarde van € 1.500, persoonlijk overhandigd door Arjan en Sander namens ArrangeGroup. Ook de Rabobank, klant van Arrange Integrated, heeft € 1.000 euro geschonken aan deze stichting.

Medewerkersfeest

Na deze succesvolle middag maakten onze collega’s zich klaar voor het medewerkersfeest dat aansluitend volgde. Terwijl coverband de Jambassadors zich inspeelde, nuttigden onze collega’s en gasten nog een paar broodjes, voordat het pand vol stroomde met de rest van onze collega’s en hun partners. De band wisselde af met een DJ waardoor de hele avond de voetjes van de vloer waren. Moe en voldaan sloten we het feest om één uur ‘s nachts af. Bedankt allemaal voor deze geweldige dag!

Feest2

Terug naar het nieuwsoverzicht