ArrangeGroup

Geslaagd jubileumfeest Arrange

Geplaatst op: 10 Nov 2010

Dit jaar bestaat Arrange tien jaar! En dat is een feestje waard. Daarom organiseerden wij op vrijdag 5 november 2010 voor alle klanten, relaties, medewerkers en oud-medewerkers een spetterend feest om dit geweldige moment met waardevolle relaties te vieren. Het was een geslaagd jubileumfeest! Iedereen bedankt voor zijn komst en gezelligheid.

Start met inhoudelijk deel

Voorafgaand aan het feest hadden we een inhoudelijk onderdeel met als thema Leading The Next Generation. Vanaf 15.00 uur werden alle genodigden welkom geheten bij Inn Style in Maarssen voor een boeiend, informatief en actief programma. Met de aansprekende sprekers Pim Verbeek en Martijn Aslander stonden we vanuit hun expertise stil bij de toekomst, de nieuwe generatie en het leiderschap dat dit vraagt.

Spreker Pim Verbeek

Pim Verbeek (voormalig bondscoach van Australië en nu Technisch Directeur bij Marokko) vertelde in een zeer sprekend verhaal over zijn ervaringen als voetbalcoach. Overal ter wereld was hij al actief; Nederland, Japan, Duitsland, Nederlandse Antillen, Dubai, Zuid-Korea, Australië en Marokko. Hij heeft veel te maken met jonge jongens en wierp zijn licht op de leiderschap van deze ‘jeugd’. In een branche, de voetballerij, die niet te boek staat als makkelijk. Het mag duidelijk zijn dat Pim Verbeek weet wat teambuilding en leiderschap is, in alle mogelijke culturen.

Facility Management

Spreker Martijn Aslander

Meer doen in minder tijd, wie wil dat niet? Martijn Aslander vertelde over een nieuwe levensstijl: lifehacking. Lifehacking gaat over slimmer werken en slimmer leven. Martijn gaf kleine, slimme oplossingen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Bijvoorbeeld door middel van Twitter en RSS-feeds blijf je op de hoogte van alles wat je interesseert zonder dagelijks uren op internet te hoeven struinen. Juist voor de nieuwe generatie is lifehacking interessant. De starters van nu hebben tijdens hun studietijd op een effectieve manier de kracht van internet leren gebruiken. Daarnaast hebben ze een uitgebreid netwerk opgebouwd via Hyves of LinkedIn. Netwerken is gemakkelijker dan ooit te voren.

Meer informatie is te vinden op de websites: www.martijnaslander.nl en www.lifehacking.nl.

Spetterend feest!

Na het inhoudelijke programma kon iedereen aanschuiven voor een heerlijk pastabuffet. Ondertussen kwamen ook de eerste (oud) medewerkers, met of zonder partner, binnen. Een ideaal moment om met elkaar bij te praten en de inhoud van de presentaties te evalueren. Daarna werd het tijd voor een officieel proostmoment van de Directie: Sander Koop en Arjan Elst. We stonden stil bij de ontwikkelingen die Arrange de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en die Arrange heeft gebracht waar ze nu staat. Na de toost werd het tijd voor de DJ en het feest. De rest van de avond stond in het teken van borrelen, bijpraten en veel gezelligheid.

Arrange kijkt terug op een zeer geslaagd jubileumfeest Arrange! Graag bedanken wij iedereen voor zijn of haar aanwezigheid!

bel mij terug